Pistolarul din trafic, audiat. Ce au găsit anchetatorii în urma perchezițiilor
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Doinița Manic
WhatsApp
Foto cu caracter ilustrativ Pixabay
Foto cu caracter ilustrativ Pixabay
Tânărul care a amenințat un șofer cu pistolul în trafic a fost dus la audieri, iar în locuința acestuia au fost efectuate percheziții.

La perchezițiile făcute la locuința bărbatului de 22 de ani, care a amenințat un șofer cu pistolul în trafic, anchetatorii au găsit pistoale de tip airsoft, butelii de gaz și zeci de bile de plastic. Toate au fost ridicate de polițiști, iar bărbatul a fost dus la audieri, transmite RealitateaPlus. Iubita șoferului amenințat este cea care a sunat la poliție. Când au ajuns la fața locului, oamenii legii nu au găsit arma folosită de către acesta în trafic. De altfel, după incident, agresorul ar fi vândut mașina și, potrivit unor surse citate de RealitateaPlus, i-ar fi spus cumpărătorului că vrea să plece din țară. 

Reamintim că un șofer a fost amenințat cu pistolul în trafic, iar imaginile au apărut în spațiul online.Totul a avut loc pe un drum în lucru, în apropiere de Craiova. Șoferul nu l-a lăsat pe tânărul cu BMW să se bage în faţa lui şi l-a forţat să oprească. Astfel, acesta din urmă a mers în marşarier sute de metri pentru a-l prinde.

VEZI ȘI: Pistolarul din trafic, lăsat liber. Cosmin Andreica (EUROPOL) dă vina pe procurori

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel