Pique aruncă bomba în Spania. „Sper că Haaland ajunge la Barcelona la vară”
Data publicării:
Autor: Neagoe Narcis-Florentin
WhatsApp
Foto: Facebook
Foto: Facebook
Fundașul catalan al Barcelonei s-a arătat interesat de tânărul atacant norvegian al momentului.

Conform Marca, fundașul Gerard Pique, legitimat la FC Barcelona, are speranțe mari că echipa sa va reuși să-l aducă pe atacantul Erling Haaland de la Borussia Dortmund chiar în această perioadă de transferuri. Finanțele clubului de pe Camp Nou stau foarte rău după criza pandemică și împrumuturile neinvestite corect de conducerea anterioară a clubului, iar Pique speră că Joan Laporta va putea îndrepta lucrurile.

„Nu am nicio idee, dar sper că vine la [Barcelona]”, a transmis Gerard Pique, într-o discuție cu YouTuber-ul Ibai Llanos. „Jucătorii mari trebuie să vină la noi, dar asta este decizia clubului, nu a mea. Ei știu mai bine”, a adăugat fundașul de 34 de ani care evoluează de 12 sezoane pe Camp Nou.

Când vine vorba de venirea lui Sergio Aguero la echipa blaugrana, Pique spune că este mulțumit

După ce Sergio Aguero, în vârstă de 33 de ani, s-a alăturat prietenului său, Lionel Messi, la FC Barcelona, Pique s-a arătat încântat de transfer. Cei doi aveau oricum o legătură dinainte de realizarea transferului. „Deja mă înțelegeam bine cu el. De ani întregi am fost conectați pe rețelele de socializare. Am jucat împotriva sa la Cupa Mondială U20 fiindcă suntem din aceeași generație. Lionel Messi vorbește foarte bine despre el”, a declarat Pique.

„În ziua în care nu mai joc pentru Barcelona voi renunța la fotbal, niciodată nu o să mai evoluez pentru vreo echipă”, a mai avut de spus Gerard Pique în timpul interviului, demonstrându-și iubirea pentru FC Barcelona. „Dacă nu mă vor, dacă Koeman îmi spune că nu mai am loc la echipă, e gata. Sunt entuziasmat doar să joc pentru acest club. Nu aș avea motivație să îmbrac un alt tricou”,

Espaynol redevine ținta ușoară pentru Pique și fanii catalani

Odată ce Espanyol a revenit în prima divizie de fotbal spaniolă, duelurile Barcelonei vor reveni în LaLiga. Pique este bucuros de revenirea rivalilor în eșalonul superior al fotbalului spaniol: „Sunt principalul ingredient pentru a face show. Speram să revină în Primera. Îmi oferă plăcere să joc împotriva lor și să fie și spectatori. E parte a jocului. Mai bine joc cu rivalele decât împotriva cluburilor cu care nu există rivalitate”, a conchis el.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel