Pippidi: M-am enervat foarte tare! Oameni ca mine ar fi în închisoare în Franța
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Bianca Ştefan
WhatsApp
Alina Mungiu-Pippidi
Alina Mungiu-Pippidi
Alina Mungiu-Pippidi, invitată în cadrul interviurilor DCNews, a declarat că ambasadele fac ceea ce le spune presa, iar ambasadorii francezi le reproșează românilor că au scos un lucru din legislație pe care ei nu l-ar fi pus niciodată.

Alina Mungiu-Pippidi a mărturisit la DCNews că ambasadele fac ceea ce le spune presa, iar ambasadorii francezi au enervat-o foarte tare în momentul în care au reproșat un lucru României pe care ei nu l-ar fi făcut niciodată.

Ambasadele fac în mare parte ce vrea presa pentru că presa aia o citesc votanții lor. Dacă nu reușești să schimbi părerea presei despre tine spunând că este coruptă, vândută și cumpărată de dușmanii tăi, trebuie să faci ceva mai mult decât atât. Sunt de acord că în mare parte critică pe care ne-o luăm este nedreaptă. 

Eu m-am enervat foarte tare. Ambasadorii francezi ne-au spus cum putem scoate ceva din legislație pe care în legislația franceză nu ai putea să le pui pentru că politicienii francezi s-au învățat să trăiască în conflicte de interese și se simt foarte bine. Oameni ca mine ar fi în închisoare în Franța. Ar trebui să mă duc la procesul unui ziarist francez zilele acestea, să îi explic că există noțiunea de corupție legală în Academie., a declarat politologul Alina Mungiu-Pippidi în interviul acordat DCNews.

Electorat rasist în Europa de Vest

Electoratul este foarte rasist în Europa de Vest și nu ne vrea înăuntru, orice am face. Toate articolele apărute despre noi, zilele acestea, în Europa și America, alimentează îngrozitor, indiferent cine vine la putere. Nu o să mai fie Dragnea, o să fie altcineva. O să vedeți, acela care vine, o să trebuiască să se lupte cu toate acestea., a adăugat Mungiu Pippidi la DCNews Live.

Răspunsul integral AICI

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel