Pippa Middleton munceşte pe brânci pentru menţinerea siluetei
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
pippa-fund
pippa-fund

Pippa Middleton, sora ducesei de Cambridge a mărturisit că face şedinţe săptămânale de Pilates pentru a se menţine în formă, acestea ajutând-o să îşi îmbunătăţească stabilitatea şi ţinuta. Într-o declaraţie postată pe site-ul sălii la care face exerciţiile Pilates, Pippa a scris că această activitate a devenit o necesitate săptămânală şi că reprezintă pentru ea o evadare minunată din stilul de viaţă aglomerat pe care îl are la Londra.

"Indiferent dacă este 7 dimineaţa sau 7 seara, întotdeauna plec simţindu-mă calmă şi revigorată. Începând cu tehnicile de respiraţie, tonifierea muşchilor, până la flexibilitate şi relaxare, şedinţele mele de Pilates au devenit o necesitate spătămânală şi mă menţin în formă, fericită şi plină de energie", a scris Pippa,  citată de  dailymail.co.uk.

Sora lui Kate Middleton a dezvăluit şi faptul că exerciţiile au ajutat-o să îşi stăpânească emoţiile dinaintea nunţii regale. Pippa, care a fost întotdeauna o fană a sportului, alternează exerciţiile Pilates cu înot, jogging, tenis şi schi. Pippa a fost domnişoară de onoare la nunta surorii ei mai mari, Catherine (Kate) cu prinţul William, al doilea în ordinea succesiunii la tronul Marii Britanii, eveniment care a avut loc pe 29 aprilie, la Londra. Tânăra în vârstă de 27 de ani a făcut senzaţie în timpul nunţii, devenind peste noapte cea mai dorită domnişoară din Marea Britanie. Ea se ocupă cu organizarea de evenimente şi petreceri.

Citeşte şi:

Pippa Middleton, topless în vacanță

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel