Pipera va deveni istorie. Contraatacul primarului Băluță: ”Facem ceva mai mult”
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Mircea F. Cristian
WhatsApp
Primarul Sectorului 4, Daniel Băluță, a dezvăluit, într-un interviu pentru DCNews , unele dintre intențiile sale de viitor, printre care se numără și dezvoltarea unei imense zone din sud, peste nivelul renumitei zone de afaceri din Pipera.

Practic, intențiile primăriei Sectorului 4 și ale primarului Băluță au plecat din necesitatea diminuării aglomerației pe șoselele Capitalei, dar și de a oferi locuri de muncă locuitorilor sectorului cât mai aproape de casă:

”La nivelul Sectorului 4 am inițiat un demers inedit pentru o primărie și mai ales pentru una de sector! Și anume acela de a genera o stație de metrou în vecinătatea liniei de centură. Alternativa pentru traficul deosebit care se regăsește în București o reprezintă, în mod evident, transportul în comun. Ne interesează din două puncte de vedere să dezvoltăm această stație de metrou. Pe de o parte, să venim în întâmpinarea celor care stau în zona respectivă, iar pe de altă parte, având în vedere potențialul de dezvoltare pe care Sectorul 4 îl are în acea zonă de sud - un epicentru important - reprezintă o zonă de dezvoltare importantă pentru comunitatea noastră. Discutăm despre 500 de hectare, al căror PUZ a fost adoptat anul trecut la Primăria Municipiului București, unde ne interesează să dezvoltăm dincolo de latura rezidențială și partea logistică, să putem să stimulăm hub-urile de business în zona respectivă”, a dezvăluit primarul Sectorului 4.

Vrem să facem ceva mai mult decât o Pipera. Întotdeauna ne interesează să facem mai bine decât s-a făcut. Pentru că societatea este caracterizată de progres. Ne interesează ca în această zonă să fie  mai bine, să învățăm din neajunsurile constructive ale zonei respective și să încercăm să o transpunem într-o altă formă” a mai precizat Daniel Băluță în interviul pentru DCNews.

Despre proiectele care pot influența puternic viața în București, puteți asculta în interviul de mai jos:

VIDEO

Citește și: Criză acută de forță de muncă: Construcțiile, cu vietnamezi. Băluță: Situație absurdă!



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel