Pintea despre medicul fals: A fost verificat şi de DSP. S-au făcut plângeri
Data publicării:
Autor: Alexandru Ichim
WhatsApp
Un nou medic fals a fost reținut astăzi de către polițiștii din București. Ministrul Sănătății, Sorina Pintea, susține că s-au făcut mai multe verificări, iar pe numele bărbatului au fost făcute mai multe plângeri. 

Falsul medic se prezenta drept homeopat, specialist în imagistică și medic de familie. Adevărul a ieșit la iveală după ce o pacientă a prezentat unui medic de la un spital un rezultat imagistic iar acesta i-a spus că este fals. Bărbatul a fost reținut de polițiști.

"Aşa este, a fost reţinut, el a fost verificat şi de către Direcţia de Sănătate Publică, s-au făcut plângeri, mai exista o plângere pe numele lui încă din ianuarie, am înţeles, dar noi am verificat cabinetul, am sesizat ITM-ul. Dădea consultaţii care nu aveau nicio legătură cu practica medicală", a spus Sorina Pintea, la finalul şedinţei de evaluare a activităţii structurilor Departamentului pentru Situaţii de Urgenţă pe anul 2018.

Bărbatul se află acum în fața magistraților Judecătoriei Sector 3 cu propunerea de arestare preventivă. Polițiștii fac apel la toți cei care au intrat în contact cu medicul Ionuț Marian Grigore să se adreseze direct Secției 11.

Vezi și: 

Medic fals. Un bărbat care pretindea că este doctor a fost săltat de polițiști

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel