Ping-pong SUA - Germania. Gușă, ipoteză: Urmează o mare ofensivă rusească. Acum se negociază
Data publicării:
Autor: Doinița Manic
WhatsApp
Sursa foto Agerpres
Sursa foto Agerpres
Consultantul politic Cozmin Gușă susține că urmează o mare ofensivă rusească.

Cozmin Gușă consideră că, în viitorul apropiat, urmează o mare ofensivă rusească, iar scandalul din SUA, legat de documentele secretă găsite la reședința președintelui Joe Biden, reprezintă o breșă de securitate.

"Limbajul de război este unul extrem de sofisticat, se ocupă oameni deștepți și la Washington, și la Moscova... Rușii nu au doar geopoliticieni extrem de buni, poate cei mai buni din lume. Au și oameni în Parchetul Militar care știu limbajul ăsta, americanii îl înțeleg foarte bine, au și ei limbajul ăsta și dacă ne uităm la felul în care se comunică, doi pași înainte, doi pași înapoi, apropo de Washington și Berlin, legat de tancuri și de tancurile sofisticate ne dăm seama că e ceva ce nu putem chiar înțelege. Adică o fi prin România 2-3 specialiști din industria militară, care știu să descifreze...

Gușă: Urmează o mare ofensivă rusească

Suntem în această fază pentru că este evident că urmează o mare ofensivă rusească și acum se negociază. Ceea ce se întâmplă la Washington are legătură tot cu asta, că nu îmi închipui eu că tam-nisam, după ce l-au trecut cât se poate de bine prin alegeri pe Joe Biden, în noiembrie, acum l-au luat la puricat și îl tăvălesc de o săptămână de îi merg fulgii. L-au lăsat cu Hunter Biden în pace, dar vin cu documentele secrete găsite în una, două, trei, patru locații.

"Breșă de securitate"

Vă dați seama ce breșă de securitate, care vrea să spună ceva. Acolo se negociază la greu, republicanii au preluat conducerea Camerei Reprezentanților, au anunțat comisii de anchetă, de la COVID până la Biden, până la cheltuielile pe Ucraina. Acolo trebuie să ne uităm. Deci eu nu aș trata deloc superficial niciun gest pe care îl fac rușii, și nici nu mă duc după... Zelenski ăsta, l-a ajutat Dumnezeu, săracul, a anunțat la Davos moartea lui Putin.

S-au uitat la el, nu știau dacă să râdă, dacă să plângă, dacă e glumă, dar nu era glumă, băiatul era serios, adică a vrut să organizeze priveghiul lui Putin la Davos și s-a făcut de râs. A făcut de râs și Uniunea", a declarat Cozmin Gușă în cadrul emisiunii "Deferiţi mass-media" de la DC NEWS.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel