Pinalti, replică pentru Oltean: N-am voie să o susțin pe Udrea?
Data publicării:
Autor: ana
WhatsApp
gheorghe_stefan
gheorghe_stefan

Primarul democrat-liberal din Piatra-Neamț, Gheorghe Ștefan "Pinalti", mărturisește că nu are intenția de a pleca din PDL, chiar și în cazul în care va fi demis de la conducerea organizației Neamț. Președintele PDL Neamț consideră, însă, că o asemenea decizie nu ar avea temei, deoarece este performant și nici nu scrie în statutul PDL că nu are voie să o susțină pe Elena Udrea, aluzie la alegerile interne din martie pentru desemnarea noului lider al partidului.

Întrebat, vineri, de jurnaliștii site-ului pesurse.ro dacă știe că se află în vizorul conducerii democrat-liberalilor pentru o posibilă schimbare din fruntea PDL Neamț, Gheorghe Ștefan a precizat: “Eu n-am aflat de acest lucru. Nu am cunoștință. Așteptați să văd ce reacții apar și pe urmă…Din punct de vedere al performanței, sunt în primii 5 pe țară. E problema lor ce vor să facă”, a declarat edilul municipiului Piatra-Neamț, care nu înțelege ce este rău în faptul că o susține pe Elena Udrea.

“Dar ce, n-am voie să susțin un coleg? Scrie în statutul PDL că e interzis să o susții pe Udrea? Să facă ce vor”, a declarat Gheorghe Ștefan, precizând că, în cazul în care va fi schimbat, va rămâne în continuare membru al PDL.

Gheorghe Ștefan a fost, alături de fostul lider al PDL Dâmboviţa, Florin Popescu, un susținător al moțiunii Elenei Udrea, ”Noul PDL. O nouă Românie”, cu care fostul ministru al Dezvoltării a candidat la șefia partidului, împotriva lui Vasile Blaga și a Monicăi Macovei.

În urmă cu o zi, vicepreședintele PDL Ioan Oltean a anunțat noi decapitări ale conducerilor mai multor filiale democrat-liberale, motivând performanțe slabe, dezinteres sau “imposibilitatea de a mai fi alese”, printre nominalizări figurând și organizația Neamț.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel