Pilonul II de pensii. Iohannis: Bulversări şi incertitudini
Autor: Mircea F. Cristian | Publicat pe: 18 apr 2018, 14:08
WhatsApp
Klaus Iohannis, preşedintele României, a declarat, miercuri, referitor la Pilonul II de pensii, că schimbările nu aduc decât 'bulversări şi incertitudini'.

'Cred că aceste veşnice schimbări nu aduc decât bulversări şi incertitudini. Am observat că PSD a făcut un hobby din a schimba tot ce funcţionează în România, a schimbat sistemul de impozite şi taxe, a mărit salariile până le-a micşorat, acum vrea să desfiinţeze Pilonul II de pensii, nu este bine aşa. Se poate guverna aşa, dar nu cu rezultate bune', a spus Iohannis, la Parlament, după ce a participat la sesiunea de deschidere a primului Summit Parlamentar al Formatului Bucureşti (B9).

El a precizat că, în acest context, nu se merge spre o stabilitate a statului, ci spre instabilitate. 'Părerea mea e că lucrurile care au fost stabilite pentru mulţi ani şi PSD a fost acolo în Parlament, nu cred că poate să facă abstracţie de faptul că această decizie a fost luată de toţi factorii politici, nu cred că este bine.

Dacă se schimbă - trebuie, nu trebuie - legile justiţiei, se schimbă - trebuie, nu trebuie - impozitarea, salariile, acum umblăm la sistemul de pensii, după aceea umblăm la securitatea naţională, nu cred că mergem spre o stabilitate a statului român, ci, dimpotrivă, cred că prea multe lucruri abordate în prea scurt timp duc la o instabilitate pe care în definitiv nu şi-o doreşte nimeni', a afirmat Iohannis.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?