Pietoni, loviţi pe trotuar de o maşină. Unul dintre ei a murit
Data publicării:
Autor: Florin Răvdan
WhatsApp
Foto: Poliţia Română / Arhivă foto
Foto: Poliţia Română / Arhivă foto
Doi pietoni au fost loviţi pe trotuar de o maşină care a vrut să evite un alt accident. 

Doi pietoni aflați pe trotuar au fost loviți vineri de o mașină. Accidentul a avut loc pe o stradă din Sibiu. Unul dintre pietoni a murit, iar cel de-al doilea a fost dus la spital.

Potrivit IPJ Sibiu, accidentul a avut loc pe strada Nicolae Iorga din municipiul Sibiu.

Conform primelor informații de la fața locului, se pare că șoferul unei mașini, în vârstă de 42 de ani, din Sibiu, pentru a evita impactul cu autoturismul care circula în fața sa, ar fi pătruns pe trotuar unde a accidentat doi pietoni.

Unul dintre pietoni și-a pierdut viața, iar cel de-al doilea a fost transportat la UPU.

Polițiștii continuă cercetările pentru a stabili cu exactitate împrejurările în care s-a produs accidentul, scrie Mediafax.

Accident GRAV în Prahova joi, 12 mai. Un copil de 8 ani a murit

”Un bărbat în vârstă de 42 de ani, în timp ce se afla la volanul autoturismului, la intrare în comuna Plopu a surprins și accidentat doi pietoni care se aflau în traversarea părții carosabile. În urma evenimentului a rezultat vătămarea corporală a femeii în vârstă de 48 de ani și decesul minorei de 8 ani. Femeia are traumatism cranio-cerebral frontal și fractură deschisă la picior. Pentru salvarea acesteia s-a solicitat intervenția unui elicopter SMURD", a transmis IPJ Prahova. .

Șoferul a fost testat cu etilotestul, rezultatul fiind zero. În cauză, poliţiştii efectuează verificari pentru stabilirea împrejurărilor în care s-a produs accidentul.

Nouă victime după două accidente pe 7 mai, tot în Sibiu 

Patru persoane au fost internate la Spitalul Municipal din Mediaş, după ce maşina în care se aflau a intrat într-un copac, la intrare în localitatea Bazna, după care a luat foc, a anunţat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Sibiu, Alina Voina, conform Agerpres. 

"Autoturism intrat într-un copac pe DJ 142 B la intrarea în Bazna dinspre Blăjel, urmat de incendiu. Pompierii militari ai Detaşamentului Mediaş au intervenit de urgenţă cu un echipaj SMURD şi o autospecială de stingere, alături de două ambulanţe SAJ Mediaş pentru stingerea unui incendiu izbucnit în urma unui eveniment rutier şi acordarea de asistenţă medicală persoanelor implicate. La faţa locului s-au identificat patru persoane implicate ieşite din autoturism care au avut nevoie de îngrijiri medicale, a precizat sâmbătă Alina Voina.

CITEŞTE MAI MULTE AICI

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel