Piese auto contrafăcute. Percheziții în Brașov și Buzău
Data publicării:
Autor: Andrada Oana
WhatsApp
Foto ilustrativ / Imagine de Peter H de la Pixabay
Foto ilustrativ / Imagine de Peter H de la Pixabay
Se desfășoară percheziții domiciliare, joi, în județele Brașov și Buzău, într-un dosar penal ce are ca obiect de cercetare comercializarea de piese auto contrafăcute.

Astăzi, 6 mai, polițiști din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Brașov – Serviciul de Investigare a Criminalității Economice, sub coordonarea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Brașov, efectuează percheziții domiciliare și controale economice, într-un dosar penal ce are ca obiect de cercetare comercializarea de piese auto contrafăcute, anunță IGPR într-un comunicat de presă.

Perchezițiile se desfășoară în județele Brașov și Buzău, la sediul social și punctele de lucru ale două societăți comerciale.

Acțiunile se  desfășoară în patru locații, urmând a fi identificate și ridicate mijloace de probă, respectiv piese auto contrafăcute, documente de proveniență, medii de stocare,  totodată efectuându-se toate activitățile procedurale ce se impun, pentru stabilirea situației de fapt.

Polițiștii vor pune în aplicare 2 mandate de aducere, persoanele bănuite urmând a fi conduse la sediul Inspectoratului de Poliție Județean Brașov în vederea audierii.

Activitățile se desfășoară cu sprijinul polițiștilor din cadrul Serviciului Criminalistic Brașov și polițiști ai Inspectoratului de Poliție Județean Buzău, precizează comunicatul.

         

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel