Data actualizării:
Data publicării:

Piers Morgan și Andrew Tate, confruntare dură: "Tu vrei sclave"/ „Sclave cu genți Prada, da!”

Autor: Dana Mihai | Categorie: Stiri
WhatsApp
Captura Youtube
Captura Youtube
Jurnalistul Piers Morgan, în vârstă de 58 de ani, s-a deplasat la București pentru a purta o discuție cu Andrew Tate.

Schimbul de replici dintre cei doi s-a transformat rapid într-o confruntare, în timpul căreia influencerul controversat și-a păstrat discursul extremist, deja cunoscut în mediul online, înainte de a fi reținut.

În timpul interviului, Andrew Tate a redus la minimum acuzațiile de trafic de persoane și viol, considerându-le absurde. A relatat despre cele 93 de zile petrecute în închisoare, ironizând condițiile și afirmând că acuzațiile îi sunt aduse în mod absurd, având legătură cu activități aparent inofensive, precum sprijinirea unor fete să devină virale pe platforma TikTok.

„Am stat 93 de zile într-o temniță din România, 5 luni am fost închis în casă, a fost o perioadă turbulentă. Nu știam motivul de rahat pe care îl vor folosi, dar l-am aflat în celulă. Timp de două săptămâni am stat închis fără să știu de ce. Am primit actele în română, puteam să citesc «trafic de persoane», dar pe cine? Când? Cum? Nimic nu avea sens.

Abia după aceea am primit traducerea și am văzut cât de ridicol e cazul. Ca să fie clar: sunt acuzat că am ajutat fete să facă vizualizări pe TikTok. Sunt acuzat că le-am învățat ce să posteze pe TikTok ca să ajungă virale, eu fiind atunci cel mai viral om de pe TikTok. Și de asta spun că am făcut trafic de persoane. E o nebunie!

Închisoarea în România nu e ca în Marea Britanie, e exact așa cum își imaginează lumea. Noroc că era iarnă și nu erau atât de mulți gândaci. Noaptea ieșeau mulți, omoram câți puteam, ne țineau ocupați”, a spus Andrew Tate la Piers Morgan Uncensored.

„Am exagerat pe internet pentru efect comic. Oh, nu, bagă-mă la închisoare, 93 de zile printre gândaci n-au fost de ajuns, trebuie să mă întorc. E un atac al Matrix-ului, Piers. Toți bărbații au făcut lucruri mai rele decât mine!”, a mai spus Andrew Tate.

Despre confiscarea bunurilor sale în valoare de 15 milioane de dolari, el a spus că aceasta a fost o acțiune ilegală a statului român. În ciuda lipsei de acces la bunurile confiscate, Andrew Tate susține că se descurcă prin rugăciune și se bazează pe sprijinul unor binefăcători: „Dumnezeu plătește pentru mine!”.

Confruntarea

„Crezi că o femeie care se mărită cu un miliardar vrea să lucreze la Starbucks? Sunt convins că soția lui Cristiano Ronaldo nu se roagă să lucreze la Ikea! Eu sunt bărbat, viața mea înseamnă stres și durere. Eu merg la închisoare, eu sufăr, am dureri mari de cap. Fac toate astea ca să îi ofer totul unei femei, dar apoi eu trebuie s-o am pe ea. Treaba ei e să fie fericită, să zâmbească, să arate bine și să se simtă bine tot timpul”, a spus Andrew Tate.

„Sunt femei care dacă te-ar auzi acum ar începe să râdă de tine. Ar spune că ești ridicol. Lumea reală nu este asta de care vorbești. Tu ești șeful, treaba ei e să te facă fericit pe tine, să fie fit pentru tine, bla, bla, bla. E misoginism! Cred că tu nu realizezi că ce spui e greșit. Se vede în ce postezi că vrei control asupra femeilor. Sclave, ca să spun mai clar!”, a replicat Piers Morgan. „Sclave cu genți Prada, da!”, a răspuns sarcastic Andrew Tate.

Youtube video image

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel