Pieleanu anunță planul lui Dragnea: Nu mai târziu de luna viitoare
Data publicării:
Autor: Vlad Manolache
WhatsApp
Marius Pieleanu susține că există un plan foarte clar al președintelui Liviu Dragnea pentru a face anumite reglaje în interiorul partidului și al Guvernului. Sociologul susține că există însă și nemulțumiri din partea "baronilor".

Marius Pieleanu a declarat la Antena 3, în cadrul emisiunii "Punctul de Întâlnire", moderată de Radu Tudor, că Liviu Dragnea va convoca în scurt timp CEX al PSD.

"Eu cred că la un moment dat, că va fi peste o săpătămână, peste două sau că va fi luna viitoare, dar nu mai târziu de luna viitoare, președintele Dragnea va convoca un CEX având ca principal punct pe ordinea de zi o largă remaniere guvernamentală, nu și a prim-ministrului (...). Eu cred că este nevoie de o largă remaniere guvernamentală, avem deja un număr foarte mare de miniștri care nu performează, avem deja o serie de nemulțumiri ridicate deja la rang de temă în agenda publică și pe care nu le putem ignora și e nevoie și din punctul acesta de vedere de o repornire a motoarelor pentru că în actuala forumlă guvernamentală, în mod evident, lucruile băltesc", a declarat sociologul.

"Există un număr mare de nemulțumiți"

Marius Pieleanu susține că are informații cu privire la nemulțumiri ale "baronilor" care ar putea să creeze valuri puternice în PSD. "Eu cred că în cazul conflictului Firea- Dragnea lucrurile vor rămâne așa cum sunt, probabil că se va ajunge la o împăcare sau dacă nu la o amânare a unei decizii. Întrebarea este ce vor face baronii pentru că există un număr mare de nemulțumiți, cel puțin din câte știu eu care ar putea să provoace o turbulență mult mai mare decât a provocat-o în spațiul media Gabriela Vrânceanu Firea. Faptul că de pildă Paul Stănescu este nemulțumit, un om extrem de important al acestui partid și care se bucură de un foarte mare respect în rândul tutror membrilor, faptul că Dumitru Buzatu începe să aibă comentarii, faptul că Nicolae Bădălău vine puternic din urmă, de asemenea din zona asta a Carașului cum ar fi Ion Mocioalcă, Marian Oprișan. Divizia civilă, care reprezintă PSD-ul adevărat, ezită în continuare să aibă un contact de omogenitate, ca să fiu elegant, cu divizia militară. Și aici nu e vorba doar de Mihai Tudose, ci și de domnul Sorin Grindeanu și alții care sunt mai locotenenți așa, nu au grade de generali. Sigur, metaforic vorbind", a mai spus Marius Pieleanu. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel