Nicușor Dan crede că se va retrage Cristian Popescu Piedone din cursa pentru București
Data publicării:
Autor: Cristian Cîșleanu
WhatsApp
Foto: Agerpres
Foto: Agerpres
Află ce declarații a făcut primarul Capitalei, Nicușor Dan, despre Cristian Popescu Piedone.

Nicușor Dan a fost întrebat cine reprezintă cea mai mare provocare pentru el dintre Cătălin Cîrstoiu și Cristian Popescu Piedone.

„Este o alegere electorală între un public de dreapta și un public stânga - PSD. O să vedem cum se va împărți bazinul acesta, stânga - PSD, între acești doi candidați, când unul abia a intrat și o să vedem cum se împarte. Eu nu am o predicție în momentul ăsta despre cum o să fie”, a răspuns Nicușor Dan.

Cursa lui Piedone pentru Primăria Capitalei

Mai departe, întrebat dacă se va retrage Cristian Popescu Piedone din cursa pentru funcția de primar al Capitalei, Nicușor Dan a spus: „Eu am spus de la început că iau cu rezerve candidatura sa și nu exclud, nu exclud inclusiv o retragere din competiție.”

„V-ar conveni mai mult varianta de trei sau varianta de doi?”, a mai fost întrebat actualul primar al Capitalei. „O să fie alegeri într-un tur și alegerile într-un tur polarizează, inclusiv așa cum votanții de dreapta se duc către candidatul de dreapta cu cele mai mari șanse, așa și în bazinul celălalt o să vedem care dintre cei doi candidați o să pară mai sigur de victorie și atunci votanții se vor duce acolo în majoritate, eu așa cred că se va întâmpla”, a răspuns Nicușor Dan, în direct la B1 TV.

Comentariu editorial: Dar dorește într-adevăr Nicușor Dan retragerea din cursă a lui Cristian Popescu Piedone sau face această declarație tocmai pentru că ținta ar fi opusul? Ca-n ursul păcălit de vulpe: când ursul nimerea scoarța copacului, vulpea striga că o doare și când o prindea de coadă, râdea nepăsătoare. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel