Piedone, replică pentru Rareș Bogdan, după ce l-a numit "meteorit": "Eram de mult pe orbită"
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Florentina Constantin
WhatsApp
Inquam Photos / George Călin
Inquam Photos / George Călin
Cristian Popescu Piedone i-a dat replica lui Rareș Bogdan, după ce liberalul l-a numit "meteorit."

"Meteoritul Piedone era de mult pe orbită. Cercetătorii lor de la PNL-PSD nu au văzut. La fel ca cercetătorii de la NASA, care anunţă un pericol înainte de producerea unui eveniment pentru populaţie. De această dată, acest meteorit a făcut un eveniment plăcut. Eu am intrat iniţial în atmosferă. Acest meteorit nu se mai poate opri.

Sunt deasupra la Modrogan şi Kiseleff. Acum... chiar dacă aripile lor, maşinăria de partid vor trage cu tunurile în mine, nu vor face decât mici particule din mine, dar marea putere a meteoritului se va duce către cele două, dacă nu vor înţelege că sunt singurul candidat care poate să îi ducă mai departe în această alianţă", a spus Cristian Popescu Piedone, la Antena 3.

Ieri, Rareș Bogdan, prim-vicepreședintele Partidului Național Liberal (PNL), spunea că Popescu Piedone are peste 30% în sondaje, din informațiile liberalilor, numindu-l "meteorit":

"O apariție surpriză pe scenă - un meteorit - domnul Cristian Popescu Piedone, care are peste 30%, pentru că a furat puțin startul, s-a anunțat candidat, s-a victimizat."

Vezi mai mult: Alegeri Primăria Capitalei. Rareș Bogdan: Am văzut un meteorit - domnul Cristian Popescu Piedone. Are peste 30%

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel