Piedone, după ce Marcel Ciolacu ar fi anunțat că PSD nu îl susține la Primăria Capitalei: "Această veste îmi face viața mai luminată"
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Florentina Constantin
WhatsApp
Inquam Photos / Sabin Cirstoveanu
Inquam Photos / Sabin Cirstoveanu
Cristian Popescu Piedone a reacționat, după ce Marcel Ciolacu ar fi anunțat că Partidul Social Democrat (PSD) nu îl va susține la alegerile pentru Primăria Capitalei.

Marcel Ciolacu, președintele PSD , ar fi anunțat că partidul său nu îl va susține la Primăria Capitalei pe Cristian Popescu Piedone, potrivit Digi 24.

"Această veste îmi face viaţa mai luminată, se clarifică apele. Aşa şi? Nu mă susţine PSD. (...) Nu mă sperie cu nimic. Dincontră, mă motivează, merg până la capăt, aşa cum am spus. Este păcat că PSD nu a vrut o victorie şi presupun că a vrut să plece dintr-o campanie foarte importantă, pe 9 iunie, cu o pecetă de învins.

Ei s-ar fi ajutat (n.r. dacă l-ar fi susținut). Pe mine mă ajută cetăţenii Bucureştiului. Credeţi că bucureştenii şi nu numai, România nu s-a săturat de politica asta doar de cancelarii pentru interese politicianiste? Este cazul să vină şi cineva din rândul lor, a crescut în rândul lor, a stat lângă ei, nu doar în preajma campaniilor electorale. Despre Piedone poţi să spui orice- nu poţi să spui că este un bun politician, dar este un bun manager, gospodar.

Nu sufăr nici de narcisism, nu vreau nici să mă laud. Laudele mele sunt voturile din ultimii 30 de ani. În acelaşi timp, le transmit domnilor de la PSD şi nu numai că voi avea susţinerea a mai multor partide. Important este că nu doar PSD sau PNL există în Bucureşti. Buturugile mici răstoarnă de fiecare dată carurile alegorice ale marilor partide", a declarat Cristian Popescu Piedone.

Vezi și: Piedone, replică pentru Rareș Bogdan, după ce l-a numit "meteorit": "Eram de mult pe orbită"

 "Sunt urmărit, lunetiştii pe mine". Piedone, ironii la adresa "contracandidaților": "Cine este Gabriela Firea?!" / "Fizic şi intelectual, cu ce să ne bată Burduja?" 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel