Picantă și simplă: salată cu prune uscate și carne
Data publicării:
Autor: Nicoleta Baciu
WhatsApp
Picantă și simplă. Salată cu prune uscate și carne. Sursa foto: freepik.com
Picantă și simplă. Salată cu prune uscate și carne. Sursa foto: freepik.com
Toate produsele sunt gustoase și hrănitoare, dar nu toate sunt ușor de digerat. Iar prunele sunt o adevărată descoperire!

Diversifică-ți meniul cu o salată strălucitoare. Prunele sunt bogate într-un grup de vitamine A, B, E și C. După cum știi, prunele întăresc imunitatea.

În ceea ce privește salata, se știe de mult despre duetul perfect de prune și sfeclă.

Ingrediente:

cartofi - 3 bucăți,

sfeclă1 bucată,

morcov - 1 bucată,

prune uscate - 100 grame,

carne de porc - 150 grame,

maioneză - 100 grame,

sare și verdeață după gust.

 

Prepararea, pas cu pas

Se fierb legumele în coajă.  Se spală carnea de porc, se fierbe și se răcește.

Legumele se toacă în cuburi mici. Carnea se taie și ea cubulețe. Spală prunele și usucă-le cu un prosop de hârtie. Elimină sâmburii și taie prunele în bucăți.

O rețeta de legume, care va surprinde pe toata lumea. Simplă, gustoasă și satisfăcătoare

Pune  toate ingredientele în straturi și unge fiecare strat cu maioneză în următoarea ordine: cartofi, morcovi, carne, sfeclă, prune uscate. Adaugă  sare după gust.

Miel de Paște cu cartofi și roșii cherry preparat în stil franțuzesc. Carnea se va topi în gură

Decorează salata cu nuci tocate, prune uscate și verdeață. Salata se lasă la frigider o oră. Poftă bună!

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel