Phil Hogan vine în România
Data publicării:
Autor: Vlad Manolache
WhatsApp
Comisarul european Phil Hogan va avea, joi și vineri, întâlniri cu membrii comunităților de fermieri din România.

Comisarul european Phil Hogan, responsabil pentru agricultură şi dezvoltare rurală, se va afla joi şi vineri în vizită în Bucureşti şi Cluj Napoca.

Potrivit unui comunicat al Reprezentanţei Comisiei Europene în România, înaltul oficial european are programate, joi, la Bucureşti, întâlniri cu premierul Vasilica-Viorica Dăncilă şi cu ministrul Agriculturii şi Dezvoltării Rurale, Petre Daea, dar şi cu membri ai comisiilor pentru afaceri europene şi, respectiv, pentru agricultură şi dezvoltare rurală din Parlamentul României.

Declaraţie de presă comună

De asemenea, comisarul Hogan va avea o întâlnire cu membri ai comunităţii fermierilor din Români şi va vizita ferma Agroserv Măriuţa, din localitatea Drăgoeşti, judeţul Ialomiţa.

Alături de comisarul european pentru politică regională, Corina Creţu, şi de ministrul Agriculturii Petre Daea, comisarul european Phil Hogan se va afla vineri, începând cu ora 10:00, la Facultatea de Studii Europene din cadrul Universităţii Babeş - Bolyai, Cluj-Napoca, unde va încheia seria întâlnirilor oficiale cu un dialog cu cetăţenii pe tema "Un buget modern pentru o Uniune mai puternică".

Ulterior, cei doi comisari europeni vor susţine o declaraţie de presă comună.

Comisarul Phil Hogan are în continuare în program participarea la Festivalul Recoltei, o vizită la Crama Salina-Turda şi o vizită la ferma Mociu, judeţul Cluj. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel