Petronela Mihalachi, ucisă în numele unor poze. Fotograful călău care a transformat like-urile în mesaje de condoleanțe
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
La fel cum fac multe tinere de vârsta ei, Mihalachi Petronela a acceptat să meargă la o ședință foto într-o pădure de la marginea municipiului Botoșani.

Un individ de 16 ani, fotograf amator, a ucis-o cu multe lovituri de cuțit. Apoi a abandonat-o. Mihalachi Petronela a fost găsită fără suflare. Avea corpul plin de sânge și tricoul ridicat. Au zărit-o doi copii care au anunțat un trecător. Nu era prima dată când Mihalachi Petronela ieșise la ședințe foto. Din păcate, ultimele fotografii i-au adus și sfârșitul înfiorător.

Motiv stupid

Surse apropiate anchetei susţin că, la un moment dat, Petronela Mihalachi şi băiatul în vârstă de 16 ani s-au luat la ceartă dintr-un motiv stupid.

Fata i-a spus tânărului că prietena lui este grasă şi urâtă, ceea ce l-a enervat la culme pe băiat. Fără să să gândească prea mult, tânărul a scos cuţitul şi a înjunghiat-o pe Petronela Mihalachi de mai multe ori.

[citeste si]

Polițiștii au demarat o anchetă pentru a stabili exact ce s-a întâmplat în acest caz.

Nu mai acceptați să mergeți în păduri!

În ultima vreme, au apărut tot felul de fotografi amatori care dețin aparate de pozat și se cred mari artiști ai imaginii. Ei oferă ședințe foto gratuite în tot felul de păduri și alte locuri, iar prin acest lucru se promovează, adică prin fetele frumoase pe care le pozează. Așadar, mare atenție în obiectivul cui vă lăsați! Și Mihalachi Petronela era prietenă cu acest tânăr care trebuia să îi facă niște poze pentru profilul de Facebook... așa că mare atenție! Un om care deține un aparat foto nu înseamnă că este și un profesionist. Nu mai alergați după cea mai frumoasă fotografie de profil pentru Facebook... uneori poate duce la moarte, iar like-urile se transformă în share-uri și mesaje de condoleanțe.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel