Urmărește emisiunea live
Petro Poroșenko: Viktor Ianukovici va 'arde în iad'
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Roxana Neagu
WhatsApp
Președintele Ucrainei, Petro Poroșenko, și-a exprimat convingerea că predecesorul său, Viktor Ianukovici, 'va arde în iad' pentru crimele pe care le-a ordonat în Piața Maidan, informează agenția de presă Unian.

"Crimele împotriva umanității nu se prescriu. Însă, vă voi pune o întrebare retorică: oare Rusia îl va extrăda vreodată în Ucraina pe criminalul Ianukovici, pe principalul vinovat al vărsării de sânge din Euromaidan? Nu mă îndoiesc că el (Ianukovici) va arde veșnic în iad, dar acest lucru nu mai ține deja de justiția pământească", a spus Petro Poroșenko în timpul ceremoniei de înmânare de ordine de stat pentru rudele eroilor 'Sutei Cerești', după cum au fost denumite victimele din Piața Maidan, informează un comunicat postat pe site-ul președinției ucrainene.

Putin avertizează: Vom răspunde mereu la astfel de iluzii

"Cu toate acestea, pentru ca adevărul să triumfe, la inițiativa mea Rada Supremă a adoptat o lege privind judecarea în contumacie a conducătorilor din fostul regim, cei care au ucis oameni și au prădat țara, însă aceasta nu este suficient", a adăugat Petro Poroșenko.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel