Petrecerea cu zeci de vedete de pe litoral, "eveniment cultural". Totul s-a întâmplat cu acordul poliţiei
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Florin Răvdan
WhatsApp
Poliţiştii din Constanţa au aprobat evenimentul la care au participat zeci de vedete pe litoral, afirmând că deschiderea respectivului resort a fost încadrată la "eveniment cultural". 

"IPJ Constanţa a fost înştiinţată de organizator că urmează un eveniment, cu maximum 300 de participanţi. Din informaţiile pe care le am la acest moment, a fost în regulă şi au primit aviz. Puteau participa maximum 500 de persoane, a fost încadrat la eveniment cultural. Poliţiştii, ulterior, prin adresă au făcut mai multe verificări. Şi reprezentanţii DSP, ANSVSA şi cei ai Inspectoratului de Jandarmi Constanţa au efectuat un control la acest complex hotelier unde a avut loc acel eveniment cultural. 

Precizez că astăzi, în urma imaginilor din spaţiul public, IPJ Constanţa s-a autosesizat şi a contactat DSP Constanţa, urmând a acorda sprijin în vederea verificării tuturor aspectelor şi luarea unor măsuri legale, dacă se impune", a declarat Cristina Gavriloaie, purtător de cuvânt IPJ Constanţa, la Antena 3. 

VEZI Pro TV, la petrecerea din pandemie pe care vedetele vor să o uite. FILMARE trecută la ”PRIVAT” după ce a ajuns în presă - update

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel