Un vlogger român a încercat să intre la petrecere, dar a fost întors din drum / Petrecere de Halloween la Castelul Bran (GALERIE FOTO)
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Florentina Constantin, Florin Răvdan
WhatsApp
DC News vă prezintă imagini de la Castelul Bran, acolo unde are loc, în această seară, o petrecere la care vor participa, printre alţii, şi Elon Musk, cel mai bogat om din lume. 

UPDATE: Una dintre locaţiile în care vor fi cazaţi miliardarii lumii a afişat un mesaj de bun venit pentru Elon Musk.

UPDATE: Porțile castelului s-au închis. În tot Branul răsună muzica înfricosătoare venită din castel.

UPDATE: Se pare că cei mai importanți invitați au ajuns la petrecere, însă au folosit o altă intrare a castelului, ferită de poliţie, presa şi mulţime.

UPDATE: Vloggerul Sebastian Botez a încercat să intre la petrecere, însă a fost întors din drum. Tânărul a făcut totul doar de dragul unui video pe YouTube.

UPDATE: Au fost aprinse torțele la Castelul Bran.

UPDATE: La scurt timp după sosirea invitatului român, o ambulanță privată a intrat în curtea castelului, cu girofarul pornit.

UPDATE: Printre invitații care au sosit, se numărăr și un român, însoțit de o persoană deghizată în... dinozaur.

UPDATE: Un mesaj prin care i se cere Angelinei Jolie și miliardarilor lumii să doneze 2% către Greenpeace a fost proiectat cu laserul pe Castelul Bran.

UPDATE: În jurul orei 21:00, invitații ar urma să ajungă la Castelul Bran.

UPDATE: Angelia Jolie nu ar participa la petrecere, potrivit Antena 3.

UPDATE: Grupul Historia ar urma să susțină un show în deschiderea petrecerii. Toți membrii au primit brățări de acces, la fel și cascadorii invitați.

UPDATE: Mai mulți oameni s-au adunat în speranța că vor reuși să vadă vedetele care participă la petrecerea organizată de Elon Musk la Castelul Bran.

UPDATE: Castelul Bran a fost iluminat în culoarea roșie. 

______________________________________________________________________________________________

Duminică seara, Elon Musk face o mega-petrecere la „Castelul lui Dracula”. Pentru marele eveniment, cel mai bogat om al lumii a închiriat toate cazările și toate locațiile exclusiviste din întreaga comună, fapt care le-a dat peste cap planurile turiștilor. Informația a venit chiar de la o româncă ce a povestit totul pe rețelele de socializare.

„Trei locații în care ne-am oprit, de top din Bran, unde ne-am oprit să mâncăm, ne-au spus că toate sunt închiriate toate cazările din Bran și toate locațiile exclusiviste de către cel mai bogat om de pe planetă. N-am crezut, dar am intrat pe Google și am aflat că Elon Musk vine în România și va face o super-petrecere în seara asta”, a spus tânăra pe TikTok, potrivit Cancan.

Miliardarii lumii, petrecere de Halloween la Castelul Bran. Chirieac: Vă dați seama, dacă cineva ar vorbi cu Elon Musk? Poate dubla PIB-ul țării, în trei ani

Cei mai cunoscuți oameni din lume vin în România pentru o petrecere fastuoasă de Halloween, care va fi găzduită la Castelul Bran. Cel mai bogat om de pe Planetă, Elon Musk, dar și actrița americană Angelina Jolie ar fi așteptați la eveniment, arată sursele RTV.

„Este o modalitate extrem de utilă de a pune România pe hartă. Cu toți miliardarii aceștia, din acest moment se face o tradiție. De Halloween, dacă ești miliardar, vii la Castelul Bran. Eu sper că județul Brașov nu o să vândă Castelul Bran. Dar poți să știi? Cu justiția din România... îl revendică cineva și-l dau pe degeaba, nu că-l vând. Așadar, cred că e un lucru interesant, e funny (n.r. amuzant). Probabil că de aici încolo miliardarii lumii se vor strânge de Halloween în România. Lucrul acesta va ajuta și industria turistică, și imaginea României”, a explicat Bogdan Chirieac, la România TV.

„Vă dați seama dacă cineva din administrația României, fie că e președinte, fie că e prim-ministru, ar vorbi cu Elon Musk? Că poate deschide și o fabrică de Tesla prin România, nu doar prin Germania. Poate că ar face o stație de lansare, niște sateliți Starlink (...)”, a conchis analistul politic. 

Rămâneţi alături de noi pentru a afla ultimele informaţii de la faţa locului. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel