Petrecere cu final tragic. Cinci oameni au fost împușcați, iar o femeie însărcinată și-a pierdut copilul, în Spania
Data publicării:
Autor: Doinița Manic
WhatsApp
Petrecere cu final tragic. Cinci oameni au fost împușcați în Spania / Foto: Pixabay
Petrecere cu final tragic. Cinci oameni au fost împușcați în Spania / Foto: Pixabay
Cinci oameni au fost împușcați în timpul unei petreceri, în Spania.

Un bărbat a împuşcat cinci oameni care luau parte la o petrecere în aer liber în oraşul spaniol Sabadell, din apropiere de Barcelona, luni dimineaţa, transmite Agerpres. Una dintre victime, o femeie însărcinată în şapte luni, a pierdut copilul în urma rănilor suferite, relatează dpa, care citează cotidianul spaniol La Vanguardia.

Un bărbat se află în stare critică după ce a fost atins de patru gloanţe. Prietena acestuia a declarat poliţiei că bănuieşte că atacatorul este un fost iubit al său care a fost recent eliberat din închisoare. Alte trei victime au fost doar uşor rănite, potrivit poliţiei, care a mai indicat că atacatorul este căutat. Nu este exclus ca incidentul să fi fost o reglare de conturi între bande, menţionează dpa.

VEZI ȘI: De la BAL, la SPITAL. Un mire și-a fracturat coloana după ce nuntașii l-au scăpat din brațe, în Băile Felix - VIDEO

Trei persoane au fost ÎMPUȘCATE la petrecerea unui bebeluș, după ce s-au certat pentru CADOURI

Un caz similar s-a produs în Pennsylvania. Trei persoane au fost împușcate la petrecerea unui bebeluș în Pennsylvania, sâmbătă seara, după o ceartă pentru cadouri, a declarat șeful poliției din Lower Burrell, John Marhefka, într-un briefing de presă la care au luat parte și jurnaliștii CNN. 

Polițiștii din zonă au fost trimiși spre Departamentul de pompieri voluntari Kinloch din Lower Burrell, Pennsylvania, la scurt timp după ora 18:00, pentru un incident la care s-au auzit focuri de armă în sala de pompieri.

„Acesta nu a fost un eveniment de tragere activ, ci mai degrabă un incident de familie izolat în timpul unei petreceri pentru un bebeluș”, a spus el.

O investigație preliminară a arătat că incidentul a început ca o ceartă în familie cu privire la cadourile oferite mămicii la petrecere. Totul a escaladat într-o luptă fizică, iar mai apoi în focuri de armă, atunci când „suspectul a scos o armă semiautomată de nouă milimetri” și a tras trei focuri în mulțimea de aproximativ 25 de persoane, reprezentând prieteni și familie, a spus șeful poliției din Lower Burell. Trei persoane au fost rănite în urma incidentului armat: un bărbat de 23 de ani, o femeie de 19 ani și un băiat de 16 ani.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel