Petrecere cu artificii la mormântul lui Emi Pian, de Revelion - VIDEO
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Doinița Manic
WhatsApp
Petrecere cu artificii la mormântul lui Emi Pian, de Revelion / Foto: Pexels
Petrecere cu artificii la mormântul lui Emi Pian, de Revelion / Foto: Pexels
A fost petrecere cu artificii la mormântul lui Emi Pian în noaptea de Revelion.

Rudele lui Emi Pian și-au petrecut Revelionul la mormântul fostului lider al Clanului Duduienilor. Aceștia au adus chiar și artificii, dar și un brad împodobit.  Întreaga filmare a fost postată pe un cont de socializare de Aly Pian, fiul interlopului, care a arătat cavoul tatălui plin cu fotografii. 

"Te iubim.", strigă aceștia pe filmare.

Emi Pian, comparat cu Iisus Hristos! Scene INCREDIBILE la parastasul de 60 de zile: “Nu se mai naște nimeni ca el, doar să-l învie Cel de Sus”

Scene incredibile au avut loc și la parastasul de 60 de zile al lui Emi Pian. În loc de lacrimi și durere, familia și prietenii i-au pregătit o petrecere cu manele și voie bună, în toiul nopții. 

S-a întins o masă mare chiar lângă mormântul transformat într-un uriaș altar, iar muzica lui Florin Salam a răsunat în boxe. La mormântul lui Emi Pian s-au făcut jurăminte că acesta nu va fi uitat niciodată, iar copiii prezenți în cimitir i-au sărutat fotografia.

De la petrecerea din cimitir nu au lipsit nici elogiile aduse lui Emi Pian. Cel care a avut doar cuvinte de laude a fost unul dintre finii săi.  

”Vă rog eu din suflet, care vreți să ne trimiteți mesaje frumoase, a fost un om foarte bun. Să intre tot mapamondul, toate țările, toți care l-au iubit pe Emi Pian cu adevărat, să intre toate țările. Puțin mai tare muzica! Revenim după o lună jumate, cât a făcut Emi, i-am făcut pomana de 6 săptămâni. Vă rog frumos, intrați! Cât mai mulți! Care ne iubiți cu adevărat. Când am făcut mesaj cu nașul meu pe care-l iubesc din suflet, la 3 noaptea a intrat America, Anglia, Franța, Germania, Spania, Austria... orice fel de țară a intrat și a dat mesaje lui Emi de iubire că era un om foarte bun. Vă rog din inimă, intrați cât mai mulți care l-au iubit pe nașul: finii lui, prietenii lui, dușmanii lui... aici nu mai e vorba, suntem prieteni cu toată lumea”, a spus finul lui Emi Pian.

”Dumnezeu ne face în așa fel să ne iubim și dușmanul... Așa făcea omul ăsta. Ca Iisus Christos, împăca pe toată lumea. Nu-i plăcea bătăi, nu-i plăcea scandal, iubea pe toată lumea. Acest om mânca la masă cu oricine. Vă rog din suflet, dați distribuiri și intrați cât mai mulți. Acest om a fost iubit de Dumnezeu și Dumnezeu ni l-a luat! Nu ni l-a luat nimeni decât Dumnezeu, El a vrut așa!”, a mai spus acesta. Vezi mai mult AICI.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel