Petre Roman, dat de gol de Petrus, fiul lui. Ce obicei are
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
Joi, 21 decembrie, de la ora 21.15, la "Aici eu sunt vedeta", Petrus (8 ani) va dezvălui câteva dintre secretele și obiceiurile celebrului său tată, fostul prim-ministru al României, Petre Roman.

De pildă, Petrus va spune că tatăl său are obiceiul să stingă toate luminile prin casă, pentru că nu-i place risipa, dar și că are o mare pasiune, mersul pe munte, căruia îi dedică timp săptămânal. De altfel, când Petrus era foarte mic, celebrul său tată îl punea în spate, într-un rucsac special, și pleca așa cu el în drumeție.

În aceeași ediție, Petre Roman va vorbi și despre o pușcă specială, cu valoare sentimentală, pe care Petrus o va moșteni, la timpul potrivit.

"Petrus e foarte încântat de pușca aceasta, pe care o are de la tatăl meu, respectiv bunicul lui, pe care nu l-a cunoscut. Bunicul o are de la Majestatea Sa, regele Mihai I", spune fostul prim-ministru.

Ce alte obiceiuri și preocupări are Petre Roman, telespectatorii Antenei 1 vor afla de la fiul acestuia, Petrus, joi, 21 decembrie, de la ora 21.15, în ultima ediție "Aici eu sunt vedeta" a acestui sezon.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel