Petre Ispirescu tradus în spaniolă
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Flaviu Predescu
WhatsApp
Vă așteptăm cu mic, cu mare la sediul Ambasadei României la Madrid, vineri, 4 noiembrie, ora 18.00, anunță ambasada României în Spania, într-un comunicat. 

„Vă așteptăm în minunata lume a poveștilor copilăriei la o nouă ediție a Serilor Acasă la Ambasadă unde vom răsfoi împreună o minunată culegere de 34 de basme populare scrise de renumitul scriitor Petre Ispirescu.

Antologia de povești „Cuentos maravillosos rumanos” este tradusă în spaniolă de Mihai Iacob și este presărată de minunatele ilustrații ale Roxanei Irimia, artista atât de îndrăgită de comunitatea românească din Spania și iubită de micuții care, în fiecare zi de luni, la sediul misiunii noastre diplomatice, află tainele picturii din mâinile măiestre ale Roxanei. Evenimentul va fi moderat de Maria Pop.

Sunt povești în care smerenia, simțul dreptății, onestitatea, hărnicia, umanitatea și dragostea sunt calități mai importante decât îndrăzneala sau curajul, așa cum spunea scriitorul și jurnalistul Stelian Țurlea”, mai arată comunicatul Ambasadei.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel