Petre Ionel, după ce trei bărbați au fost atacați de URS în Vrancea: Câți trebuie să moară ca să vă faceți treaba?
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Doinița Manic
WhatsApp
Petre Ionel, după ce trei bărbați au fost atacați de URS în Vrancea: Câți trebuie să moară ca să va faceți treaba? / Foto: Facebook Petre Ionel
Petre Ionel, după ce trei bărbați au fost atacați de URS în Vrancea: Câți trebuie să moară ca să va faceți treaba? / Foto: Facebook Petre Ionel
Petre Ionel, vicepreşedinte ALDE,  atrage atenția asupra faptului că românii sunt în pericol din cauza urșilor.

Petre Ionel, vicepreşedinte ALDE, susține că românii sunt în pericol din cauza urșilor, iar autoritățile nu intervin. Acesta susține că Guvernul nu intervine nici în cazul bolnavilor non-covid, prețurilor la energie sau a indexării pensiilor și salariilor din mediul privat.

"Oamenii... în pericol!? Problema urșilor, că și alte teme actuale importante, precum situația bolnavilor non-covid, prețurile la energie sau indexarea pensiilor și salariilor din mediul privat au devenit neînsemnate în fața spectacolului numit vaccinare. Doar în această dimineață am asistat la un nou atac asupra unor persoane în Vrancea, soldat cu trei răniți și un animal mort de furcile acestora. Oamenii sunt nevoiți să se apere și să își facă singuri dreptate, deoarece statul nu este în stare să le ofere siguranță. Se întâmplă deoarece instituțiile de mediu și decidenții politici din domeniu bâjbâie între neștiință și nepăsare, deși nu sunt prinși în vâltoarea sanitară. Alo, ce așteptați?! Câți oameni trebuie să moară că să va faceți treaba?! Aveți soluții propuse, aveți deschiderea specialiștilor, aveți susținerea românilor, treceți la treabă! Viața oamenilor are prioritate!", a scris Ionel Petre pe pagina sa de Facebook.

Trei bărbați ATACAȚI de URS în Vrancea

Trei bărbaţi au fost atacaţi, sâmbătă, de un urs, în comuna Câmpuri, unul dintre aceştia fiind în stare gravă, în timp ce ursul a fost omorât de sătenii care au intervenit în sprijinul vecinilor lor, a declarat, pentru Agerpres, primarul comunei Câmpuri, Ion Vlad.

"Sâmbătă dimineaţă, la ora 08,30, am fost sesizaţi de nişte săteni din zonă că un urs este prins într-un gard cu şufă. Am sesizat toate organele în drept, au intervenit şi medicul veterinar şi jandarmii. Ursul a fost desprins din gard, tranchilizat şi a fost dus în pădure, care se află la circa 200 de metri în spatele locuinţei unde a avut loc incidentul. L-am supravegheat până a intrat în pădure. Dar după câteva ore s-a reîntors şi a atacat trei persoane care lucrau la reparaţia gardului. Localnicii din zonă au intervenit şi au omorât ursul, pentru că nu aveau altă soluţie. Una dintre persoanele atacate este în stare mai gravă, iar ceilalţi sunt stabili", a declarat primarul Ion Vlad. vezi mai mult AICI.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel