Petre Florin Manole, PSD: Clotilde Armand minte
Data publicării:
Autor: Crişan Andreescu
WhatsApp
Petre Florin Manole
Petre Florin Manole
"9 luni a clamat că se luptă cu mafia, iar acum a semnat o înțelegere cu mafia din care pierd cetățenii, iar gunoiul rămâne pe străzi”, scrie pe Facebook președintui interimar PSD Sector 1, Petre Florin Manole.

"9 luni a clamat că se luptă cu mafia iar acum a semnat o înțelegere cu mafia din care pierd cetățenii iar gunoiul rămâne pe străzi.

Sumele datorate de primărie, anunțate luni de zile ca exagerate, neplătite și de aceea purtătoare de penalități, încep acum să fie plătite, conform acestei înțelegeri. Mai mult, înjumătățirea prestatiilor companiei de salubrizare înseamnă în primul rând un serviciu public înjumătățit, incomplet, deficitar și insuficient. Vom avea, deci, în continuare, gunoi pe străzile din #Sectorul1.

Iar tot acest eșec administrativ e anunțat de Clotilde Armand ca o mare realizare!

Vezi și: Burduja zdrobește "mega victoria" anunțată de Clotilde Armand: De ce ne jigniți inteligența?

Pentru primarul Sectorului 1 și toți fanii săi, iată o problemă de aritmetică elementară: “Clotilde Armand cumpără miercuri două pâini cu doi lei. Joi, cumpără o pâine cu un leu. Calculati cu cât a scăzut prețul pâinii.”

Cu 0 (zero) lei! Primarul Sectorului 1 ori este primul absolvent de MIT care nu știe aritmetică, ori vă minte cu nerușinare.

P.S. am aflat cu toții din presă despre înțelegere, nu de pe site-ul primăriei, nu dintr-un anunț oficial, pentru că transparența a fost pentru USR doar un slogan", scrie președintui interimar PSD Sector 1.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel