Data publicării:

Petre Florin ar fi fost condamnat la închisoare. Primarul din Crevedia nu a vrut să ne răspundă la întrebare pentru a lămuri subiectul

Autor: Ioana Dinu | Categorie: Stiri
WhatsApp
Florin Petre
Florin Petre
Petre Florin ar fi fost condamnat la închisoare pentru tăinuire. 

„Ce nu știe încă presa e că primarul din Crevedia, Florin Petre, are deja o condamnare penală pentru... tăinuire. A știut de un furt și l-a ascuns. Pedeapsa a ispășit-o la... locul de muncă. Să vedem ce declara el ieri, și pe pagina primăriei și la Digi. Că el când a venit la primarie stația era închisă. FALS. El e primar din 2016, iar ISU a închis stația GPL în 2020. În perioada asta el își ispășea condamnarea pentru... tăinuire, la locul de muncă, primar în funcție. Că știa că cisternele încă încărcau acolo, deși ISU notificase Primăria Crevedia că le-a suspendat activitatea. Omul nostru a spus-o singur... el știa ce e acolo și a tăcut. Tăinuire. Recidivist. Pa. Dați o distribuire să ajungă și la presa centrală și poate și la parchet. Care parchet înțeleg că e deja la primărie. Și dacă presa e interesată, mai am eu 10 subiecte beton cu acest primar. Le pun aici, nu mă duc la televizor”, se arată pe o pagină de Facebook - „Crevedia visează”.

De altfel, Ripostapenet.ro/2019/02/06/scrisoare-deschisa-acuzatii-grave-la-crevedia-toti-alesii-locali-invitati-la-ijp-dambovita-pentru-audieri/ scria, în 2019, că „Primarul Petre Florin, demisionar din UNPR, primar condamnat definitiv la închisoare cu amânarea executării pedepsei conform  Hotărâre  64/2016  12.02.2016 dată în dosarul penal nr. 75/284/2016, în luna decembrie 2018, a primit de la societatea care a preluat Avicola Crevedia o cantitate de 20 (douăzeci) tone de pui pe care i-a împărțit crevedienilor, ajutat fiind de unii consilieri locali, de consilierul personal al acestuia, Gheorghe Ștefan Viorel (un fost consilier PSD!) și de angajați ai primăriei”.

DC News l-a contactat pe Florin Petre pentru a-l întreba dacă informațiile privind condamnarea sunt adevărate, dar nu am primit, până această oră, niciun răspuns. Edilul a dat „seen” mesajelor noastre.

În cazul în care vom avea un punct de vedere oficial îl vom publica, dar Florin Petre, după tragedia de la Crevedia, a zis că nu mai vrea să dea nicio declarație în presă. 

VEZI ȘI: Elena Cristian, analist DC Business, dezvăluie o discuție halucinantă cu Florin Petre, primarul din Crevedia: Nu-ți convine? Mută-te de aici! - https://www.dcnews.ro/elena-cristian-analist-dc-business-dezvaluie-o-discutie-halucinanta-cu-petre-florin-primarul-din-crevedia-nu-ti-convine-muta-te-de-aici_927879.html

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

acest articol reprezintă o opinie;

WhatsApp
pixel