Data publicării:

Petre Daea, într-un magazin, la raftul cu mere românești: Am plecat cu un gust amar și am zis: Doamne, chiar așa? / video

Autor: Ioan-Radu Gava | Categorie: Politica
WhatsApp
Foto cu caracter ilustrativ: Unsplash
Foto cu caracter ilustrativ: Unsplash
Ministrul Petre Daea a povestit experiența prin care a trecut într-un magazin din România.

În cadrul emisiunii „Ce Se Întâmplă“, la DC News, ministrul Petre Daea a povestit ce a pățit într-un magazin din România:

„Eram într-un magazin și o profesoară îmi zice: Domnule ministru, bine că v-am întâlnit, eu sunt un profesor de geografie, îmi arătați și mie unde sunt produsele noastre românești? Zic: Haideți cu mine, că există un loc amenajat cu produse românești. / Pot să iau și eu niște mere? / Haideți că sunt!

M-am dus acolo și i-am arătat. A venit și doamna, iar eu m-am îndepărtat. Sigur că, de la depărtare, m-am uitat ce face. Lua mărul românesc, se uita la el, dădea cu el în ladă. Nu îl punea la loc cum l-a luat. Îl bătea așa, de sus, iar mărul se lovea de celălalt. Mai lua unul, iar la fel îl dădea. Nu i-a plăcut.

Sigur, nu-ți place, dar nu-l mai lovi. S-a dus la produsul pe care l-a văzut împachetat. Nu a fost întâmplător și folosesc orice prilej să spun următorul lucru: Indiferent de dimensiunea lor, să folosim produse românești, indiferent cum arată.

Am plecat cu un gust amar și am zis: Doamne, chiar așa? Toți trebuie să facem acest lucru, indiferent câți bani avem în buzunar. Și săracul, și bogatul trebuie să se uite și la produsele românești“, a spus, la DC News, Petre Daea, ministrul Agriculturii.

CITEȘTE ȘI      -      EXCLUSIV  Petre Daea, întrebat dacă rămâne ministru după rotativă: Nu dezertez! / video

Youtube video image

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel