Petre Daea, CEARTĂ cu Adrian Oros: Ruşinos! Informaţi corect opinia publică!
Data publicării:
Autor: Mihai Ciobanu
WhatsApp
Petre Daea
Petre Daea
Petre Daea reacţionează după afirmaţiile făcute de ministrul PNL al Agriculturii, Adrian Oros, într-o emisiune TV.

"Informați corect opinia publică, domnule ministru Oros ! Emisiunea "Dosar de politician" de la postul B1Tv, la care au participat ministrul agriculturii, Adrian Oros, talonat de "consilierul tehnic" Vlad Macovei, in care au adus acuze de tot felul, denotă trei lucruri:

1. Nepriceperea în domeniu, care este vizibilă, nefiind nevoie de niciun efort în a constata acest lucru;

2. Reaua credință privind analiza unor programe cu intres vădit de a face servicii altora (a se vedea Casa de Comerț Agroalimentar Unirea, pe care doresc sa o desființeze, făcând acuze iresponsabile, cu un singur scop bine determinat, acela de a opri valorificarea produselor românești);

3. Lipsa documentării în domeniu (să nu știi ce este AFIR și sumele pe care le gestionează această instituție este mai mult decât elocvent în acest sens)", a scris Petre Daea pe Facebook.

"V-am solicitat o dezbatere"

"Domnule Oros, v-am solicitat o dezbatere la orice post de televiziune dorit de dvs., dar nu ați răspuns solicitării mele. Înainte de a afișa această postare, i-am sunat pe cei doi participanți la emisiune dar nu au răspuns. Rușinos! Fac precizarea ca telefonul meu este deschis, așa cum a fost din totdeauna, și răspund la orice apel indiferent de la cine și la ce oră.

P. S. Subvențiile au fost acordate în procent de peste 80 % înainte de a vă instala ca ministru. Ajutați fermierii români, făcând ceea ce trebuie în fiecare zi, în Ministerul Agriculturii! Le doresc tuturor fermierilor un an agricol bun! Perspective sunt!", afirmă Petre Daea.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Acest articol reprezintă o opinie.

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel