Petra Pintelei semnalează un alt obstacol care se găsește în București: Nu pune în pericol doar persoanele cu dizabilități! / video
Data publicării:
Autor: Elena Aurel
WhatsApp
Sursa foto: Facebook Petra Iuliana Pintelei
Sursa foto: Facebook Petra Iuliana Pintelei
Petra Pintelei a vorbit despre un alt obstacol pe care l-a întâlnit în drumul său prin București. 

Aflată în oraș, Petra a filmat din nou un videoclip în care a vorbit despre un alt obstacol de care s-a lovit în Capitală. Este vorba despre bolarzi și chiar dacă ei nu pot fi eliminați, Petra are un mesaj pentru toți oamenii. 

„Bună! Eu sunt Petra și realizez din nou un videoclip singură în speranța de a vă semnala un nou obstacol care trebuie pus în pericol pentru că și noi trebuie să punem obstacolele în pericol, nu numai ele pe noi.

Acesta este un obstacol care se găsește în București, în general în zonele centrale, și vă spun sincer că nu pune în pericol doar persoanele cu dizabilități. Am auzit despre foarte multe persoane care s-au lovit de el.

Aceștia se numesc bolarzi, sunt puși asimetric pe stradă. Ei probabil trebuie să blocheze accesul autovehiculelor pe trotuarele centrale, însă sunt puși atât de asimetric, sunt dintr-un material dur și prezintă întotdeauna o sursă care poate să te lovească sau să-ți facă foarte multe probleme, mai ales dacă umbli într-o zi cu mâinile pline sau dacă pur și simplu ești neatent.

Așa că, pentru că este foarte greu să-i desființăm, este un proces laborios, am să vă invit, dragi prieteni, să fiți cât mai atenți la dumneavoastră, dar și la persoanele din jur cu care circulați și mai ales dacă întâlniți persoane cu dizabilități vizibile care merg prin aceste locuri puțin accesibile. Veniți în sprijinul lor ca să prevenim cât mai multe dureri și accidente!

Vă mulțumesc și haideți să continuăm să punem împreună obstacolele în pericol!”

Clipul a fost postat pe contul de TikTok „Grauriii" și a strâns o mulțime de aprecieri și comentarii.

@grauriii "De multe ori am căzut în drum" #foryou #petra #viral #fyp #foryourpage #impact #nevazator #petranevazatoarea #inger #life #obstacole #CapCut ♬ Instrumen Sholawat Sedih - Yuda pratama

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel