Petra Kvitova, înjunghiată. Cât va lipsi tenismena
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Bogdan Bolojan
WhatsApp
Petra Kvitova va lipsi de pe terenul de tenis minimum 6 luni după ce a fost înjunghiată în încercarea de a stopa un jaf la reședința sa din Cehia. Este posibil însă ca jucătoarea să lipsească aproape tot anul competițional. 

Petra Kvitova, numărul 11 mondial, a fost rănită la mâna stângă, în timpul unui jaf produs la domiciliul său din orașul ceh Prostejov. Dubla laureată de la Wimbledon a fost rănită la cele cinci degete ale mâinii stângi, cea cu care ține racheta, fiindu-i atinși și doi nervi, în timp ce încerca să se apere de agresorul care a pătruns în locuință.

Medicii "au suturat tendoanele degetelor", în cursul unei intervenții chirurgicale care a durat 3 ore și 45 de minute, a explicat Karel Tejkal, purtătorul de cuvânt al jucătoarei, citat de Agerpres. 

"Când vorbim despre presiune (competițională) asupra mâinii, vorbim despre o perioadă de circa șase luni" înainte ca acest lucru să fie posibil, a afirmat, într-o conferință de presă, Radek Kebrle, medicul care a operat-o pe Kvitova. 

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel