Petiție semnată de zeci de mii de oameni pentru fetița adoptată
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Alexandru Ichim
WhatsApp
FOTO: România TV
FOTO: România TV
O petiție prin care se solicită ca Sorina, fetița adoptată, să rămână în țară și alături de familia maternală a fost semnată de câteva zeci de mii de oameni în doar câteva ore. 

Peste 69.000 de oameni au semnat o petiție online (până la difuzarea acestei știri) prin care își exprimă dorința ca Sorina, fetița adoptată, să aibă un ”viitor în România, alături de familia ei”.

”Sorina este o fetiță de 8 anișori crescuta in plasament de o familie de romani de la câteva luni. Aceștia și-au manifestat în repetate rânduri intenția de a o adopta însă demersurile lor nu au avut succes. Alături de Sorina, această familie a mai luat în plasament o alta fetiță de aproximativ aceeași vârstă pe care au reușit să o adopte. Fetițele au fost crescute foarte frumos, educate, iubite nespus și nu le-a lipsit absolut nimic”, se arată în textul petiției. 

În direct la România TV asistentul maternal în grija căruia a fost fetița de opt ani, care a fost luată cu mascații și târâtă de procuror pentru a fi trimisă în adopție în SUA, a făcut precizări cu privire la acest incident. 

Vezi aici: Fetiță luată de mascați pentru adopție. Asistentul maternal: De asta au vrut să adopte Suma fabuloasă oferită de statul american

Vezi și: Procurorul care a târât fetiția pentru adopție în SUA, PRIMA REACȚIE

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel