Imre, răspuns lui Chirieac privind contractul SCL pentru anticorupție
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
Peter Imre confirmă, în exclusivitate pentru DC News , contractul dintre compania Strategic Communication Laboratories (SCL Social), din Londra, şi firma Andreae & Associates, din Whashington DC.

Omul de afaceri ne-a spus că au explodat cererile clienților după ce Donald Trump a câștigat alegerile prezidențiale și nu poate face tuturor solicitărilor, SCL Group fiind o companie privată britanică de cercetare comportamentală şi de comunicare strategică, "o agenţie globală de gestionare a alegerilor individuale comerciale sau de orice alt fel".

Peter Imre ne-a explicat că știa de existența contractului despre care s-a vorbit în presă, dar nu are nicio legătură.

"Știu de contract, dar nu sunt implicat. Câtă vreme numele meu girează o campanie, aceasta nu va fi niciodată anti-românească. Va fi patriotică. Tot ce este SCL este patriotic. SCL este în continuare bun pentru administrația Trump, o fi bun și petru Guvernul din România. Scopul este reducerea corupției. La fel ca parcatul ilegal în Elveția, nu va exista nicio țară fără corupție, dar cu cât aceasta scade, cu atât este mai bine pentru mediul de afaceri", a zis Peter Imre pentru DC News.

Astfel, prin aceste declarații, Peter Imre a răspuns și la întrebarea pe care Bogdan Chirieac a adresat-o la România TV: "E o întrebare cât casa cea ridicată de doamna Sorina Matei: compania este angajată în favoarea actualei așa zise campanii anticorupție din România sau împotriva ei?".

Compania face microtargeting, vede cum este segmentată piața la nivel de detaliu și influențează ulterior comportamentele prin rețelele sociale.

Conform site-ului SCL Group, Peter Imre este reprezentantul companiei în România.

Petre Ludovic Imre deține din 2005 societatea Compania de Soluţii Impala SRL, iar în prezent are 50% din capitalul societăţii.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel