Peter Imre: Patriciu, un laș. S-a comportat ca un terorist nemernic
Data publicării:
Autor: Crişan Andreescu, crisan_andreescu
WhatsApp

Dinu Patriciu a cedat, vineri, și a plătit suma de 80.000 de euro fostului partener de afaceri, Peter Imre. Patriciu nu a scăpat de atacul fără precedent al lui Peter Imre la adrea omului de afaceri, acesta făcându-l laș și  teroris nemernic.

În sfârșit. s-au depus banii în contul executorului la CEC. Patriciu și-a venit în simțiri și a depus banii, ca atare putem să plecăm liniștiți de aici. A trebuit să se facă acest tămbălău mediatic și scandal ca niște bani legitimi să fie recuperați. Dinu Patriciu a semnat ordinele de plată, biletele la ordin, le-a semnat în fața a opt sau nouă persoane, dintre care patru avocați", a declarat Peter Imre la poarta domeniului lui Dinu Patriciu.

Despre o eventuală discuție cu Dinu Patriciu, Peter Imre a declarat că nu crede că mai are ce să-și  spună.

"În doi ani și jumătate cât am fost parteneri cred că ne-am spus tot ce s-a putut spune. Dinu Patriciu a ales calea fugii ca un laș ce este și ceea ce a fost pănâ când am  lucrat cu el. Și-a pus fata și nepoata de trei ani scut ca un terorist nemernic ce e la executările silite dinainte, ca atare nici astăzi nu a fost prezent aici", a mai declarat Imre.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel