Pesta porcină africană. Cioloș, atacat din PE: Ați făcut-o “di granda”
Data publicării:
Autor: Vlad Manolache
WhatsApp
Europarlamentarul PSD Ioan Mircea Pașcu îl atacă dur pe Dacian Cioloș după dezvăluirile de joi de la Comisia de Control a SRI.  

Pesta porcină africană, care a creat o adevărată criză în România, a devenit motivul unui atac electoral puternic al fostului premier Dacian Cioloș la adresa PSD-ului. După ce, ieri, Claudiu Manda a declarat că există dovezi, prezentate de SRI, conform cărora primele informări cu privire la amenințarea care păștea România au fost date în 2016, Ioan Mircea Pașcu a lansat in atac dur la adresa fostului premier.

"Felicitari, dle Cioloș"

"'Fostul premier Dacian Cioloş spune că Guvernul a scăpat complet de sub control - pentru că epidemiile nu răspund la controlul politic - răspândirea pestei porcine africane, iar consecinţele sunt extrem de grave pentru România, pentru fermierii români, pentru industria zootehnică şi cea alimentară locale... Aşa se întâmplă când laşi gestionarea unei crize pe mâna unor politruci cocoţaţi în funcţii pe cu totul alte criterii decât cele profesionale', spune Cioloş, fost comisar european pentru agricultură. (Adevarul)

'În luna iunie 2016 SRI a făcut prima semnalare în legătură cu pericolul pestei porcine africane în România. SRI l-a informat atât pe premierul de atunci, Dacian Cioloș, cât și alți miniștri și conducerea ANSVA.' (EVZ)

Felicitari, dle Cioloș, deci, deși erați informat oficial încă din Iunie 2016, nu ați intreprins absolut nimic, pana la “luarea de poziție” referitoare la “incompetenta” actualului guvern!?

Mi-e teama ca, procedând astfel, ați intrat in galeria “politrucilor cocoțați in funcții”, pe care tocmai ii înfierați!

Și ați făcut-o “di granda”, pe usa din fata!", a scris europarlamentarul pe Facebook.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel