Pescobar, ironii fine la adresa ANPC. ”Angajez trei foști inspectorii”
Paul Nicolau, cunoscut ca Pescobar, creează locuri de muncă la Taverna Racilor.
Paul Nicolau, cunoscut ca Pescobar, a anunțat că va crea trei posturi noi pentru lanțul său de restaurante, astfel încât să nu mai aibă probleme cu cei de la Autoritatea Națională pentru Protecția Consumatorilor (ANPC), în contextul în care restaurantele sale, de la toate cele trei locații i-au fost închise temporar din cauza neregulilor găsite de comisarii ANPC. De altfel, acesta a fost și amendat în mai multe rânduri.
”Dragilor, fac acum, de la Cluj, de aici, unde îmi vin ideile cele mai bune, un anunț de angajare.
Angajez trei foști inspectori ANPC sau ANSVSA, inspectori ce știu normele europene pentru că noi, nici bucătarii mei, nici managerii mei, nu le știm.
Le știu ei și să urmărească siguranța și protecția clientului, după desfășurarea activității, în procesul de desfășurare a activității și până ajunge marfa pentru desfășurarea activității în unitățile noastre de consum.
Așa că, dragilor, vă aștept cu CV-urile”, a spus Pescobar într-un video de pe TikTok.
Vezi această postare pe Instagram
Anunțul lui Pescobar la scurtă vreme după ce ANPC i-a închis restaurantele Taverna Racilor din Herăstrău, Snagov și Timișoara care nu respectau normele igienico-sanitare.
Pescobar, sfidător
Într-o postare pe pagina de TikTok a lanțului de restaurante pe care le deține, Pescobar testează un burger suflat cu aur, în valoare de 6.200 de eruo, un produs lansat de omul politic clujean Avram Gral, și care conține ”1 kg de vrăbioară de carne de vită Kobe, 300 de gr chiflă făcută din maia veche de 300 de ani adusă din Italia, apă virgină dintr-un iceberg din Antarctica, foiță de aur, 200 gr brânză Gruyere Swiss maturată 10 luni, 100 de gr jambon iberico de bellota de cinco jotas, cipolla (ceapă) de Tropea caramelizată, maioneză din ou bio Marans cu demiglace de carne Wagyu Kobe, salată bio, ou bio de găină araucana, chipsuri din cartofi La Bonnotte DOP gătiți în untură nobilă de gâscă, trufe locale din Transilvania, caviar Beluga Imperial, salată creață specială”, potrivit presei locale.
FOTO: captură video TikTok
”Mă mânjesc cu puțin aur. Numai Kobe, numai nebunii. 100 de euro aici”, a spus Paul Nicolau în timp de se lingea pe degete de foița de aur.
Citește și: ANPC lovește din nou la Taverna Racilor. Oprirea temporară și 15.000 de lei amendă ”pe motive... bizare”
Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News