Personalități române care au murit în 2013: De la vedeta OTV la Nae Lăzărescu și Sergiu Nicolaescu
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
serban-ionescu-inmormantare (26)_639x426
serban-ionescu-inmormantare (26)_639x426

România a pierdut 10 mari personalități în 2013, printre ele numărându-se Sergiu Nicolaescu și Nae Lăzărescu.

Sergiu Nicolaescu, probabil cel mai mare regizor al cinematografiei râmanești, a decedat pe 3 ianuarie, la ora 8.20, în urma complicațiilor cardiace și pulmonare severe.

Prezentatoarea TV Andreea Chirvasiu a murit pe 2 ianuarie, la 32 de ani, în urma unui infarct. Andreea era prezentatoarea și realizatoarea emisiunii "Cafeneaua sufletelor" de la postul OTV.

Actorul Victor Radovici a murit pe 18 ianuarie, ora 2.30, în urma unei suferințe îndelungate.

Dan Mihăescu, unul dintre cei mai mari umoriști din istoria cinematografiei și a televiziunii din România, a murit la varsta de 79 de ani, pe 24 ianuarie.

Michaela Niculescu, Mica (porecla ei din perioada când era în echipa Abracadabra), a murit pe 14 martie, la doar 31 de ani, din cauza unei ciroze hepatice.

Irina Petrescu, una dintre cele mai importante actrițe din România, a decedat pe 19 martie la vârsta de 71 de ani, la Spitalul Elias din Capitală.

Radu Vasile, în vârsta de 71 de ani, a murit la începutul lunii iulie, fostul premier suferind de cancer la colon.

Cunoscutul regizor Geo Saizescu a murit la vârsta de 81 de ani, la Institutul de Pneumoftiziologie "Marius Nasta" din București, pe 23 septembrie, din cauza unor probleme pulmonare.

Realizatorul TV Titus Munteanu a murit pe 18 decembrie, în urma unui infarct. Titus Munteanu a fost responsabil pentru mai multe emisiuni care au încântat generațiile trecute de copii, printre care:„Scoala vedetelor“.

Actorul de comedie Nae Lăzărescu a murit pe 19 decembrie, la vârsta de 72 de ani, după ce mai mulți ani la rând a suferit de o boala cronica de ficat.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel