Persoane între 17 și 23 ani, ascunse și obligate să se prostitueze. Grupare destructurată de polițiștii din Ialomița
Data publicării:
Autor: Alexandru Ichim
WhatsApp
Persoane între 17 și 23 ani, ascunse și obligate să se prostitueze
Persoane între 17 și 23 ani, ascunse și obligate să se prostitueze
Polițiștii specializați în combaterea criminalității organizate și procurorii D.I.I.C.O.T. din Ialomița au efectuat două percheziții la domiciliile unor persoane bănuite de trafic de persoane și trafic de minori. Nouă mandate de aducere au fost puse în executare.

Polițiștii Serviciului de Combatere a Criminalității Organizate Ialomița și procurorii D.I.I.C.O.T. - B.T. Ialomița au pus în executare două mandate de percheziție domiciliară, în orașul Țăndărei și în comuna Ograda, se arată într-un comunicat de presă. 

Persoane trimise la prostituție 

Din cercetări a reieșit că persoanele în cauză ar fi recrutat, adăpostit și transportat în mai multe localități din țară, persoane cu vârste cuprinse între 17 și 23 ani, cu scopul de a le exploata prin practicarea prostituției.

În urma perchezițiilor, polițiștii au ridicat 6 telefoane mobile, un pistol cu aer comprimat, o țigară confecționată artizanal, despre care există suspiciunea că ar conține substanțe psihotrope, precum și sume de bani.

Persoane reținute și ulterior arestate preventiv

Patru bărbați au fost reținuți pentru 24 de ore pentru săvârșirea infracțiunilor de trafic de persoane și trafic de minori.

Față de trei dintre aceștia, magistrații au dispus măsura arestării preventive, în timp ce pe numele unuia dintre bărbați a fost dispusă măsura arestului la domiciliu, pentru o perioada de 30 de zile.

Cercetările continuă pentru documentarea întregii activităţi infracţionale.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel