Perioadă de neuitat pentru două zodii. Alte două zodii trec prin schimbări serioase: O poți lua de la zero!
Autor: Ioan-Radu Gava | Publicat pe: 20 Martie 2023, 14:57
WhatsApp
Foto cu caracter ilustrativ: Unsplash
Foto cu caracter ilustrativ: Unsplash
Iată care sunt mesajele astrelor pentru următoarele patru zodii! Două dintre ele vor avea o săptămână de vis.

Avem o săptămână foarte importantă din punctul de vedere al astrologiei! De ce spunem asta? Fiindcă vom fi martorii unor evenimente care ne pot schimba parcursul vieții. Apar schimbări atât pe plan mondial, deci pe termen lung, cât și pe plan personal, dacă vorbim pe termen scurt. Și da, putem trăi cât pentru un an în aceste zile!

Azi, pe 20 martie, Soarele intră în Berbec, deci până pe 20 aprilie, îi sărbătorim pe nativii care s-au născut sub acest semn. Tot astăzi, avem și echinocțiul de primăvară. Putem afirma într-adevăr că începe primăvara, din punct de vedere astronomic și astrologic. Practic, sezonul Berbecului o să fie unul special, mai ales fiindcă Soarele se va întâlni cu Jupiter. O să simțim nevoia de prospețime, vrem să o luăm de la capăt și avem chef de acțiune.

Mâine, avem o Lună Nouă în același semn al Berbecului. Dacă ai așteptat o zi ideală să o iei de la capăt, trece 21 martie în calendar. S-ar putea să asistăm la un curaj nebun! Pe 23 martie, avem un eveniment revoluționar, fiindcă Pluto intră în semnul Vărsătorului. Tot ce înseamnă tehnologie o să fie vizat, dar pot apărea și cele mai ciudate meserii. 

Nu în ultimul rând, Marte intră în Rac la 25 martie. Planeta acțiunii trece într-un semn cardinal, ce vrea să pună o bază, o fundație. Dar să nu uităm că acțiunea nu o să fie una fățișă, ci mai degrabă interiorizată. Marte ne va face să fierbem până când trecem la treabă.

Berbec/Ascendent în Berbec

 

Ei bine, Soarele se mută în semnul tău, ești sărbătorit! Totodată, Jupiter este în semnul tău și tot în acest semn se va petrece și Luna Nouă de pe 21 martie. Iar Marte, guvernatorul tău, o să își schimbe semnul. Așa că este o săptămână importantă pentru tine.

Ai face bine să caști bine ochii, să ciulești bine urechile și să fii foarte atent la tot ceea ce se întâmplă în jurul tău. Mai mult, ai face bine să nu mai fii spectator, ci să te arunci! Nu contează că te grăbești sau că te judecă unii și alții. Chiar nu contează!

Și Pluto intră în Casa a 11-a, așa că și acest aspect îți priește. Până și Mercur este în semnul tău, iar Venus este în Casa a 2-a. Așa că mesajul de la astre este: Hai! Fă ceva! Vei avea o săptămână prielnică. Dacă ai un plan, pune-l pe roate în această săptămână. 

Cu Soarele în semnul tău, chiar ai nevoie de atenție. Urmează zile foarte, foarte bune!

Rac/Ascendent în Rac

 

Începem cu sfârșitul! Marte intră în semnul tău, pe 25 martie. Așadar, în Casa a 10-a ai Soarele, Mercur, Jupiter și o să ai și Luna Nouă. Venus este în Casa a 11-a, Pluto iese din Casa a 7-a și te mai lasă să respiri. Mai ales că intră în Casa a 8-a, unde chiar se simte bine.

Indiferent de vârsta sau de etapa în care te afli, de educație sau de experiență, ai extraordinar de multe aspecte să te faci vizibil! Să exiști, să contezi. Dar, atenție, că te poți face vizibil și pentru boacăne sau lucruri mai puțin plăcute. 

Citește continuarea pe Astrosens.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?