Pericolul ochelarilor din supermarket. Elena Cristescu (OPTICRIS): De ce nu-i poți folosi decât atunci, pe loc
Data publicării:
Autor: Andrada Oana
WhatsApp
Elena Cristescu, la DCNewsTV
Elena Cristescu, la DCNewsTV
Managerul OPTICRIS, Elena Cristescu, a vorbit la interviurile DC News și DC Medical despre pericolul ochelarilor de vedere cumpărați fără un consult oftalmologic, din piețe sau supermarketuri.

Managerul OPTICRIS, Elena Cristescu a declarat la interviurile DC News și DC Medical, după ce a fost întrebată cum e posibil ca oamenii să-și poată cumpăra ochelari de vedere fără un consult, fără o recomandare, din piețe sau supermarketuri, că „dacă ne gândim că sănătatea ochiul este extrem de importantă pentru funcționarea întregului organism al nostru, nu putem să spunem că mergem să ne achiziționăm ochelari sau să ne facem un consult oftalmologic de oriunde. Ai nevoie de specialiști.”

Elena Cristescu „a depistat” și sursa problemei: „În România nu se face partea educațională a populației nici în privința sănătății. Nu există această mentalitate de prevenție și atunci, oamenii nefiind informați corect, apelează la ceea ce găsesc la îndemână, neștiind urmările extrem de grave asupra sănătății ochiului.”

„În primul rând, vederea este extrem de importantă pentru că nu putem să avem o viață normală fără să avem o vedere bună.”, a mai spus Elena Cristescu.

Vorbim despre OPTICRIS, Elena Cristescu a precizat că „ai nevoie de echipamente, de instrumente, de laboratoare cu mașini performante și de cele mai bune produse pentru corecție, dar și de cei mai buni specialiști care îți efectuează consultația oftalmologică și îți prescriu tipul de lentilă și de corecție pentru viciul tău refracție și pentru a menține ochiul sănătos pe termen lung.”

„Nu există noroc, doar ghinion. Există „norocul” să vezi atunci, pe loc, ce scrie. Pe termen lung tu nu poți folosi acei ochelari.”, a mai spus ea, făcând referire la ochelarii cumpărați din piețe sau supermarketuri.

Ochelarii de vedere nu pot fi cumpărați doar din piețe și supermarketuri, ci și de pe site-uri. Managerul OPTICRIS spune că este total împotriva opticii medicale făcute online, pe site-uri.

CITEȘTE ȘI: Cumperi ochelari de pe Internet? Atenție! Elena Cristescu, manager OPTICRIS: Este o crimă! / VIDEO

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel