PERICOL pentru Vladimir Putin. Astrolog: Îi aduce CĂDEREA. Casă a dușmanilor, a MORȚII
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Irina Constantin
WhatsApp
Foto pixabay klimkin/ Urmează o perioadă sumbră pentru Putin
Foto pixabay klimkin/ Urmează o perioadă sumbră pentru Putin
Vladimir Putin este avertizat de astrologi.

”E o stea în cădere, este un pericol pe harta lui Vladimir Putin, destinul va trece foarte curând peste o stea foarte periculoasă, care, pentru el, se află pe o casă a dușmanilor, peste casa morții, ceea ce arată că este într-o stare foarte slăbită. Energetic vorbind, orice lucru pe care acum îl face, escaladând anumite forțe, forțând practic, îi poate aduce căderea” a spus astrologul Cristina Demetrescu, la Antena 3, despre președintele rus, Vladimir Putin. 

În același timp, astrologul atenționează că ”Luna, în tranzitul ei culminant, într-un moment de fierbere maximă, îi poate da lui Putin încrederea necesară încât să se creadă Dumnezeu pe pământ pentru următoarele opt zile”. 

Miercuri, 16 februarie, ar urma ca Rusia să invadeze Ucraina

SUA i-ar fi avertizat pe aliaţii din Europa că se tem de un atac rusesc programat pentru miercuri, 16 februarie. Serviciile de informaţii americane ar fi emis un avertisment urgent către aliaţii NATO cu privire la un atac iminent al Rusiei asupra Ucrainei, conform Mediafax. 

Potrivit informaţiilor, atât Serviciul Secret al SUA, CIA, cât şi armata SUA, au informat vineri guvernul federal şi alte state NATO că, pe baza unor noi informaţii, există temeri că atacul ar putea avea loc miercurea viitoare, pe 16 februarie.

Potrivit mai multor diplomaţi şi oficiali militari, Statele Unite au oferit multe detalii despre briefing-urile secrete, notează Der Spiegel. Au fost descrise în mod specific rutele pentru invazia rusă, precum şi unităţile ruse individuale şi sarcinile pe care urmează să şi le asume. 16 februarie a fost stabilită ca fiind data posibilă pentru începerea invaziei.

Citește și: Sullivan, consilierul lui Biden, anunță că Putin poate decide invazia ÎNAINTE de 20 februarie. Americanii, avertizați să părăsească Ucraina. Poate fi ultima șansă

Cu toate acestea, nu se poate spune sigur că atacul va avea loc, auzindu-se de mult timp că mijlocul lunii februarie ar fi momentul ”oportun” pentru invazie. Mai mult decât atât, nu este exclus ca noua informaţie să fie răspândită de autorităţile din SUA, în mod deliberat, pentru a încurca planurile Rusiei, mai arată sursa citată. 

Președintele rus Vladimir Putin și omologul său francez Emmanuel Macron au discutat sâmbătă despre criza ucraineană în cadrul unei convorbiri telefonice care a durat o oră și 40 de minute, potrivit agenției de presă Interfax care citează Kremlinul, mai arată sursa citată. Urmează noi discuții și cu președintele american Joe Biden. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel