Performanță unică a unui scriitor român. Cartea Oglinzilor, de E.O.Chirovici, volum vândut în peste 38 de țări
Data publicării:
Autor: Magdalena Popa Buluc
WhatsApp
Volumul ” Cartea Oglinzilor” de Eugen Ovidiu Chirovici, publicat în peste 38 de țări din toată lumea, va fi lansat în România pe 4 februarie.

JOCUL MINȚII TALE TE POATE SUPRINDE CHIAR ȘI PE TINE

Eugen Ovidiu Chirovici este primul autor român contemporan al cărui volum – „fenomen editorial internațional“ (The Guardian) – s-a vândut în peste 38 de țări din toată lumea, printre care Marea Britanie, SUA, Germania, Franța, Italia, Spania.

În România, lansarea thrillerului Cartea Oglinzilor va avea loc pe 4 februarie, dar până atunci, o puteți comanda încă de astăzi pe www.raobooks.com.

Cartea Oglinzilor îl aduce în fața cititorului pe agentul literar Peter Katz care, în cei cinci ani de carieră, a evaluat sute de manuscrise. Niciunul dintre acestea însă nu a reuşit să îi stârnească interesul precum fragmentul trimis de misteriosul Richard Flynn. Student la Princeton la vremea când se petrec faptele din povestirea lui, Richard oferă atât de multe detalii despre uciderea profesorului Joseph Wieder, încât Katz nu ştie ce să creadă: oare autorul manuscrisului este criminalul sau doar are informaţii care pot duce la elucidarea cazului? Intrigat, agentul literar demarează o investigaţie pe cont propriu pentru a descoperi adevărul.

Drepturile de publicare sunt deținute de Penguin Random House – Century, în Anglia şi de Simon & Shuster, în Statele Unite.

Aprecieri

„Inteligent şi so sticat. O crimă povestită aşa cum Picasso picta tablouri.“ Lee Child

„O intrigă foarte bine pusă la punct. Un roman incredibil şi scris cu măiestrie. Nici nu îţi dai seama că este scris de cineva pentru care engleza nu este limbă maternă.“ Rachel Mills, Peters Fraser & Dunlop (PFD), Londra.

„Un roman cu adevărat genial, care m-a captivat de la prima pagină.“ Francesca Pathak, editor la Century

„O poveste captivantă despre natura iluzorie a percepției şi a memoriei.“ Tammy Cohen

Despre autor

Eugen Ovidiu Chirovici, autor al unui thriller care s-a dovedit a un „fenomen editorial internațional“ ( e Guardian) a dat lovitura pe piața internațională de carte aşa cum nici un alt român nu a mai reuşit pană acum.

Scriitorul s-a născut în 11 mai 1964, în Făgăraş, judeţul Braşov. Este economist, scriitor, jurnalist şi pictor. După ce a absolvit Facultatea de Comerţ din cadrul Academiei de Studii Economice (ASE) din Bucureşti, a intrat în presă (Curierul naţional) în anul 1991. Între 1992 şi 2000, a ocupat succesiv funcţiile de redactor, şef secţie, redactor-şef adjunct şi redactor-şef al Curierului naţional, colaborând, în acest timp, la numeroase posturi radio şi TV (BBC, Europa liberă, TVR etc.). A publicat peste 1000 de articole în România şi în străinătate. Este autorul a numeroase romane şi cărți de eseistică şi istorie economică. În ultimii 15 ani a fost publicat exclusiv de Editura RAO, ind unul dintre cei mai de succes autori români.

Din 2005, editura RAO publică titlurile lui Eugen Ovidiu Chirovici. Mai puteți citi şi: O amintire de la Paris, Sanitarium, Cine a ucis-o pe Nora Jones, Hoodoo Creek, Pulbere neagra, Voodoo, labirynth.com, Misterele Istoriei, Puterea, La broasca leșinată, Su ete la preț redus, A doua moarte. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel