Percheziţii la traficanţii de canabis şi ecstasy din Arad - doi suspecţi, audiaţi
Data publicării:
Autor: Tiberiu Vasile
WhatsApp
Sursa Foto: IPJ Arad
Sursa Foto: IPJ Arad
Procurorii DIICOT Arad și polițiștii de la Serviciul de Combatere a Criminalității Organizate au efectuat miercuri opt percheziții la domiciliile suspectate într-un dosar privind infracțiuni precum constituirea unui grup infracțional organizat și trafic de canabis și ecstasy.

"În anul 2024, trei făptuitori au iniţiat şi constituit un grup infracţional organizat în scopul obţinerii de beneficii materiale din vânzarea de droguri de risc şi mare risc. În perioada iunie-iulie 2024, aceştia au procurat, deţinut şi comercializat diverse cantităţi de canabis (drog de risc) şi comprimate ecstasy (drog de mare risc) către consumatori de pe raza judeţului Arad. În cursul acestei zile, unul dintre făptuitori a fost prins în flagrant în timp ce vindea 777 de comprimate ecstasy şi 2 kilograme de canabis pentru suma de 28.000 lei, însă a reuşit să se sustragă de la urmărirea penală. Ceilalţi doi membri ai grupului infracţional organizat au fost conduşi pentru audieri la sediul DIICOT - Biroul Teritorial Arad", arată anchetatorii într-un comunicat de presă.

În urma raidurilor efectuate la domiciliile suspectate, au fost confiscate sume semnificative de bani în lei și euro, precum și bunuri utilizate în activități ilegale. De asemenea, au fost confiscate trei mașini de lux, conform Agerpres.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel