Percheziții cu scandal la locuința lui Dani Mocanu / update
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Rodica Mitu
WhatsApp
Foto: captură video Youtube
Foto: captură video Youtube
Polițiștii efectuează, joi, percheziții la locuința manelistului Dani Mocanu, informează Antena 3.

UPDATE: Dani Mocanu a fost reținut

Acesta ar fi amenințat cu un cuțit un tânăr, într-un club din Târgu Mureș. Filmarea a fost urcată pe Tiktok, iar polițiștii s-au sesizat din oficiu în urmă cu aproximativ trei săptămâni.

UPDATE: A avut loc și un scandal la perchezițiile de joi dimineață. Dani Mocanu ar urma să fie chemat la audieri. „Perchezițiile sunt la casa lui Dani Mocanu din Argeș, acolo erau și prietenii acestuia care s-au înfuriat când au văzut jurnaliștii. Ba chiar au început să facă scandal. Polițiștii au intervenit pentru a nu se încinge spiritele”, a spus un reporter Antena 3.

Citește și...

Dani Mocanu, după ce a scăpat de condamnarea la închisoare: ”Nu trebuia să fie considerată o infracțiune”

Amintim că Dani Mocanu a fost aproape de închisoare după ce a lansat o melodie considerată sexistă, care ar fi instigat la ură și la violență împotriva femeilor.

Manelistul a ținut să mulțumească avocaților săi pentru efortul depus în cadrul procesului.

„Dacă nu aveam niște avocați bine documentați, azi mă aflam în închisoare, ținând cont de faptul că primisem deja șase luni de închisoare.”

„Am făcut un apel în care avocații mei au susținut că această melodie a fost făcută în perioada în care aveam un termen de încercare, dar descoperită de procurori după perioada de încercare”.

Artistul trebuie să dea o amendă de 32.000 de dolari, prejudiciul în urma piesei, dar și alți 21.000 de lei care cuprind și cheltuielile judiciare.

„Am rămas cu o amendă penală de 15.000 de lei, 6000 de lei de achitat cheltuieli judiciare și prejudiciul de 32.000 de dolari de acoperit. Nu trebuia să fie considerată o infracțiune această melodie”, a zis Dani Mocanu la Acces Direct.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel