Percheziții la casa psihiatrului care l-a tratat pe Diego Maradona. Ce caută anchetatorii
Data publicării:
Autor: Doinița Manic
WhatsApp
Foto: Agerpres
Foto: Agerpres
Autorităţile argentiniene au dispus percheziţionarea casei şi a cabinetului psihiatrului care l-a tratat pe Diego Maradona.

Autorităţile argentiniene au dispus, marţi, percheziţionarea casei şi a cabinetului psihiatrului care l-a tratat pe Diego Maradona, scrie Marca.com. Decizia vine pentru a face lumină în  cadrul anchetei care investighează cauzele morţii fostului fotbalist.

În acest sens, surse din cadrul Parchetului General care efectuează aceste investigații au afirmat că vor trimite noi comunicări în zilele următoare. Vorbind la canalul TN, avocatul psihiatrului, Vadim Mischanchuk, a declarat că aceste percheziții sunt „măsuri de rutină” în toate cazuri legate de „malpraxis” profesional, în care obiecte precum telefoanele mobile și computerele sunt colectate pentru a „reconstrui” istoricul medical al pacientului.

Cu două zile în urmă, aceeaşi autoritate judiciară a ordonat percheziţionarea locuinţei şi a cabinetului neurochirurgului Leopoldo Luque, cel care l-a operat pe creier pe Maradona, urmărind să stabilească dacă a existat vreo neglijenţă a acestuia care ar fi provocat moartea fostului fotbalist.

VEZI ȘI: Medicul lui Maradona e INVESTIGAT pentru uciderea marelui fotbalist

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel