Data actualizării:
Data publicării:

Percheziții în Timiș după ce unui bucureștean i s-au furat seiful cu 200.000 de lei și 200 de grame de aur

Autor: Andrei Itu | Categorie: Stiri
WhatsApp
Foto ilustrativ Pexels / Pixabay
Foto ilustrativ Pexels / Pixabay

Mai multe percheziții se desfășoară în județul Timiș, miercuri, după ce un seif și mai multe bunuri au fost furate.

Citește și - Aur fizic vs. aur digital. Cea mai bună metodă de a investi. Adrian Asoltanie: Se poate face de la un gram. Nu este o chestie pentru ultrabogați

Serviciul Investigaţii Criminale al Poliţiei Capitalei, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 4, a pus în executare, miercuri, şase mandate de percheziţie domiciliară şi trei mandate de aducere. Acțiunile au loc în judeţul Timiş, într-un dosar penal privind săvârşirea infracţiunii de furt calificat.

Seif cu 200.000 de lei, 200 de grame de aur, ceasuri, parfumuri furate



Potrivit DGPMB, la data de 2 septembrie, poliţiştii Capitalei au fost sesizaţi de către un bărbat, prin apel 112, cu privire la faptul că persoane necunoscute ar fi pătruns în locuinţa sa de unde ar fi sustras mai multe ceasuri, peste 20 de parfumuri, dar şi un seif în care se afla suma de 200.000 de lei şi 200 grame de aur.

"În cauză, prejudiciul este estimat la aproximativ 300.000 de lei", informează un comunicat al Direcţiei Generale a Poliţiei Municipiului Bucureşti (DGPMB) transmis, miercuri.

În urma unui complex de activităţi investigativ-operative, au fost identificaţi trei bărbaţi, bănuiţi de comiterea faptei. Cercetările sunt continuate sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 4, sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de furt calificat, notează Agerpres.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel