Data actualizării:
Data publicării:

Percheziții în Capitală. Patru persoane, acuzate că au înşelat o femeie cu 20.000 de euro

Autor: Elena Aurel | Categorie: Stiri
WhatsApp
Sursă foto: Freepik - https://www.freepik.com/
Sursă foto: Freepik - https://www.freepik.com/
Patru persoane sunt căutate de poliție după ce ar fi înșelat o femeie cu 20.000 de euro.  

Miercuri dimineaţa, poliţiştii de la Secţia 5 din Capitală au efectuat percheziții la Dămăroaia. Aceștia au căutat patru persoane suspectate că ar fi înșelat o femeie cu 20.000 de euro. Acestea i-ar fi promis că prin intermediul ritualurilor de vrăjitorie ii vor fi rezolvate toate problemele.

În acest moment, polițiștii caută două femei şi doi bărbaţi. 

'Astăzi, 14 iunie 2023, poliţiştii Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti - Secţia 5 Poliţie pun în aplicare un mandat de percheziţie domiciliară în Bucureşti, într-un dosar penal în care sunt efectuate cercetări privind săvârşirea infracţiunii de înşelăciune.

În fapt, în perioada 2021 - prezent, patru bănuiţi ar fi indus în eroare o persoană, sub pretextul că-i vor rezolva problemele personale, prin ritualuri de vrăjitorie, şi i-ar fi cauzat un prejudiciu de aproximativ 20.000 de euro.

Persoanele în cauză vor fi conduse la audieri în vederea dispunerii măsurilor legale. Cercetările sunt continuate de către poliţişti din cadrul Secţiei 5 Poliţie, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 1, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de înşelăciune', a transmis Poliţia Capitalei prin intermediul unui comunicat de presă, potrivit Agerpres. 

 

VEZI ȘI: Gușă, uimit de ce a văzut în centrul Bucureștiului. Chirieac: Este o aberație! / video 

Cozmin Gușă a spus că, după o plimbare prin Centrul Vechi al Capitalei, a rămas șocat. 

„Am fost la o plimbare prin București de la fostul magazin Eva până la Piața Unirii unde am fost în vizită la un prieten preot la biserică. În fața Teatrului Național cresc bălării. Hotelul Intercontinental (Grand Hotel) este ca o clădire părăsită, am senzația de la „marile speranțe”. Crește iarba printre betoanele din jurul său. Mergând în jos, sunt gropi. Nimic nu arată a bulevard de mare capitală”, a zis Cozmin Gușă la „Deferiți mass media”, de pe DC News și DC News TV.

„Centrul Bucureștiului este marcat și de ruină, dar și de sărăcie. Veți fi șocați dacă veți vedea. M-a durut burta la propriu după ce am văzut cum arată Bucureștiul în centru”, a mai zis Cozmin Gușă. ... Citește mai mult AICI.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel