Vezi si: Ultimele stiri
Autor: Alexandru Ichim | Publicat pe: 20 ian, 13:30
Percheziții de amploare la traficanții de droguri. Cinci persoane arestate
Droguri, Foto: Poliția Română
Polițiștii Serviciului de Combaterea Criminalității Organizate din Tulcea, împreună cu procurorul D.I.I.C.O.T. au efectuat 15 percheziții domiciliare la persoane bănuite de săvârșirea infracțiunilor de trafic de droguri de risc și mare risc. 

Polițiștii specializați în combaterea criminalității din Tulcea au efectuat 15 percheziții domiciliare în cadrul unei acțiuni ce a vizat destructurarea unei grupări infracționale organizate specializate în trafic de droguri de risc și mare risc, în județele Tulcea și Constanța, la domiciliile unor bărbați, cu vârste cuprinse între 26 și 31 de ani.

Droguri descoperite și confiscate de polițiști

 

În urma perchezițiilor, au fost descoperite și ridicate aproximativ 1.200 de grame de canabis, 3 pastile de ecstasy și 3,45 de grame de rezină de canabis.

Totodată, au fost ridicate în vederea continuării cercetărilor 15 telefoane, peste 7.000 de euro, 500 de USD, 50 de lire sterline, 32.000 de lei și un autoturism.

Cinci persoane arestate

 

În aceeași zi, polițiștii au condus la sediul D.I.I.C.O.T. – B.T. Tulcea 19 persoane, în vederea documentării întregii activităţi infracţionale.

Ulterior, a fost dispusă măsura preventivă a reținerii, pentru 24 de ore, față de 5 persoane, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de trafic de droguri de risc și mare risc, respectiv deținere de droguri de risc și mare risc în vederea consumului propriu.

În cursul zilei de 18 ianuarie a.c., persoanele reținute au fost prezentate judecătorului de drepturi și libertăți din cadrul Tribunalului Tulcea, care a dispus arestarea  celor cinci  pentru 30 de zile.


Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
Crossuri parteneri
WOWBiz.ro
WOWBiz.ro
StirileKanalD.ro
StirileKanalD.ro
Capital.ro
Capital.ro
DCBusiness.ro
DCBusiness.ro
DCMedical.ro
DefenseRomania.ro